Kadıköy'de sessizlik

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde sessizlik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadığı resmi maçlarda 103 gündür galibiyete hasret. Sarı lacivertliler, 12 Eylül'deki 3-1'lik Altay galibiyetinden bu yana sahasında kazanamıyor.

Galibiyet hasreti Zeman yönetiminde çıktığı 8 lig maçında 14 puan kaybeden F.Bahçe, sahası olan Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda tam 103 gündür galibiyet çıkaramıyor. Kadıköy'de son galibiyetini 12 Eylül'de Altay'ı 3-1 yenerek elde eden sarı lacivertliler, ardından çıktığı maçlarda G.Antepspor, Ankaragücü ve Bursaspor ile berabere kaldı.

İki kez yenildi F.Bahçe, bu dönemde UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımına 2-0, ligdeki erteleme maçında da G.Saray'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. F.Bahçe, galibiyetsiz geçen bu 103 günlük sürede oynadığı maçlarda rakip fileleri yalnızca 4 kez havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü.

Fenerbahçe Erzurumspor

Lider G.Saray'ı 11 puan geriden takip eden sarı lacivertliler, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Erzurumspor'u konuk edecek.

Arka arkaya aldığı başarısız sonuçlarla liderin 11 puan gerisine düşüp, şampiyonluk yarışının uzağında kalan F.Bahçe, 14. haftaya dahil karşılaşmada Erzurumspor'u konuk ediyor. Sarı lacivertliler, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibini yenip, devre arasına moralli girmek istiyor.

ÊFenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Zafer Önder İpek düdük çalacak. Sarı lacivertli takımda Ogün, Oulare, Saffet ve kaleci Engin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Erzurumspor'da ise sakat olan Adnan ile Ali Rıza'nın durumu maç saatinde belli olacak.

F.bahçe’nin sahasındaki son maçları

F.Bahçe-G.Antep: 0-0

F.Bahçe-MTK: 0-2

F.Bahçe-A.Gücü: 1-1

F.Bahçe-Bursa: 2-2

F.Bahçe-G.Saray: 1-2

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!