Kadıköy'de Emre Belözoğlu'na sevgi seli

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyde Emre Belözoğluna sevgi seli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2015 19:09

6,5 sezon forma giydiği Fenerbahçe'ye karşı ilk kez forma giyen Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'nun Kadıköy'e dönüşünde duygusal anlar yaşandı. Taraftarların maç öncesi çiçek verdiği Emre, 86. dakikada oyundan çıkarken Fenerbahçeli yöneticiler dahil bütün stat ayağa kalktı. Olay sosyal medyada da büyük yankı yaratırken, bir taraftar, "Emre'yi her gördüğümde içim cız ediyor" diye yazdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sezon başında sözleşmesi bittiği için ayrılan Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir formasıyla tekrar Kadıköy'e geldi.

Sarı lacivertli formayla 6,5 sezon geçiren tecrübeli futbolcu, eski takımına karşı mücadele etti. Karşılaşmadan önce sahaya ısınmak için çıkan Emre'ye Fenerbahçeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Sarı lacivertli taraftarlar eski kaptanlarına uzun süre sevgi gösterilerinde bulunurken, Emre'de tribünlere tek tek giderek taraftarlara alkışla karşılık verdi. Bu sırada Okul Açık tribünündeki taraftarlar kendisine Fenerbahçe atkısı hediye etti.

Kadıköyde Emre Belözoğluna sevgi seli

197 GÜN SONRA KADIKÖY'DE MAÇA ÇIKTI

Emre, Kadıköy'de en son 197 gün önce Kasımpaşa karşısında Fenerbahçe formasıyla maça çıkmıştı. Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe karşısında kaptanlık pazubandını taktı.
Kadıköyde Emre Belözoğluna sevgi seli
FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER DE ALKIŞLADI
Maçta 86 dakika forma giyen Emre, yerini Sokol Cikalleshi'ye bırakırken, Fenerbahçe yöneticileri dahil bütün stat ayağa kalktı ve kendisini alkışlarla saha kenarına uğurladı.

Haberin Devamı

Kadıköyde Emre Belözoğluna sevgi seli
'NÖBETÇİ GOLCÜ' SEMİH DE UNUTULMADI
Fenerbahçeli taraftarlar, uzun yıllar sarı lacivertli formayı giyen ve gol krallığı yaşayan Medipol Başakşehirli futbolcu Semih Şentürk'e de taraftarlar tezahüratlarla destek verdi. 

Kadıköyde Emre Belözoğluna sevgi seli

LİG TV EMRE'Yİ FENERBAHÇELİ YAPTI!
Bu arada Lig TV Emre Belözoğlu oyundan çıkarken herkesi gülümseten bir hata yaptı. Maç sırasında oyundan çıkan her oyuncuda yaptığı gibi istatistikleri ekrana getiren Lig TV, Emre'yi Fenerbahçe'nin futbolcusu imiş gibi gösterdi. 

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe maçında oynaması sosyal medyada da büyük yankı yarattı. Tecrübeli futbolcu ile ilgili yüzlerce tweet atıldı ve yorumlar yapıldı. İşte onlardan bazıları:
@kozatoglu: 
Emre Belözoğlu son 35 yılın en sakin futbolunu oynadı.

Haberin Devamı

@milkeroz: 
Bazen agresif bazen deli dolu. Seviyoruz seni Emre Belözoğlu

@dnzkaplakarslan: 
Emre Belözoğlu'nu her gördüğümde içim cız ediyor.

BAKMADAN GEÇME!