Kaderlerini iki Türk belirledi

Güncelleme Tarihi:

Kaderlerini iki Türk belirledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2014 18:05

Bundesliga'da Hannover 96 ile Hamburg saat 15.30'da karşı karşıya geldi. Ligde kalma mücadelesi veren iki takım da başarı için Türklere güveniyordu. Bakın sonuçta ne oldu?

Haberin Devamı

Ligde 29 puanı bulunan 13. sıradaki Hannover bugün 27 puana sahip 16. sıradaki Hamburg'u konuk etti. Maçtan önce her iki takım da adeta kaderlerini iki Türk'e bağlamış durumdaydı. Hannover, teknik direktörü Tayfun Korkut ile maçı kazanmanın hesaplarını yaparken düşme hattına çok yakın durumdaki Hamburg da genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nun gol veya gollerinden umutluydu. Maç oldukça heyecanlı başladı. 9. dakikada Stindl Hannover'i öne geçirdi. Ancak 49'da Hakan Çalhanoğlu sahneye çıktı ve durumu eşitledi. Maçın 86. dakikasında ise Didier Conan sahneye çıktı ve durumu Hannover lehine 2-1 yaptı. Maç bu skorla bitti. Böylece maçın kaderini yine iki Türk belirlemiş oldu. Başarılı taktiği ile Tayfun Korkut, Hannover'i galibiyete taşırken, Hakan Çalhanoğlu de hir ne kadar bir gol atmış olsa da kaçırdıklarıyla takımını en azından beraberlikten etti.

Haberin Devamı

TAYFUN KALIYOR MU GİDİYOR MU?
Hannover'i Ocak ayından beri Tayfun Korkut çalıştırıyor. Takımın tüm umudu Türk teknik adamda. Hannover, Tayfun Korkut ile 12 maç

Kaderlerini iki Türk belirledi
a çıktı. 11 puan topladı. Tayfun Korkut'un arka arkaya 4 yenilgi alması üzerine işine son verileceği tartışmalarına ise Kulüp Başkanı açıklık getirdi. Kulüp Başkanı Martin Kind, “Tayfun Korkut'la yola devam” dedi.

19 YAŞINDA TAKIMIN YILDIZI
Hakan Çalhanoğlu, toplam 9 gol atarak takımın yıldızı oldu. HSV'un efsanesi sayılan Horst Hrubesch, Çalhanoğlu'nun oynadığı maçı izledikten sonra genç futbolcuyu "Hakan vuruş tekniği sıradışı olan usta bir oyuncu" sö

Kaderlerini iki Türk belirledi
zleriyle övgülere boğdu. Spor eleştirmeni Dieter Matz, lakabı "Hakki" ve Calle" olan Calhanoğlu gibi genç yeteneklerin Almanya'daki takımlar için çok önemli olduğunu vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!