Kaçakçıya suçüstü

Güncelleme Tarihi:

Kaçakçıya suçüstü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 15:27

Pursaklar’da cinsel uyarıcı hap üretip, matbaalara bastırdığı kutularda koyarak satan şebeke ele geçirildi. Yurtdışından gümrüksüz şekilde cinsel gücü artırıcı hap getirten bir kişi de kargo şubesinde suçüstü yakalandı.

Haberin Devamı

Ankara Emniyeti, Pursaklar’da cinsel uyarıcı hapları "merdiven altı" tabir edilen yöntemle ürettikleri ve matbaada bastırdıkları kutularda satışa hazır hale getirdikleri belirlenen şebeke üyelerini suçüstü yakaladı. Pursaklar'da ara sokakta bir binanın altındaki dükkanın depo olarak kullanıldığını belirleyen ekipler, 10 gün önce depoyu takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler depoya baskın düzenledi. Operasyon sırasında depoda bulunan Fatih D. ile şebekenin elebaşı olduğu belirlenen Veli O. ve dükkan sahibi Mustafa Z. gözaltına alındı. Operasyonda, kutu içerisinde binlerce hap ile 18 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Veli O.'nun aynı zamanda Kızılay'da cinsel içerikli ürünler satan bir mağazanın sahibi olduğu, imal edilen sahte hapları yurt genelinde fahiş fiyatlarla piyasaya sürdüğü belirlendi. Emniyette sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Veli O. tutuklanırken, diğer 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

KARGO ŞUBESİNDE YAKALANDI

Kaçakçılık ekipleri, yurt dışından yasa dışı yollarla cinsel uyarıcı hap getiren Atilla E.'yi de paket teslim almak üzere geldiği Sıhhiye Sağlık Sokak’taki bir kargo firmasında suçüstü yakaladı. Operasyonda 7 bin 580 hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlının, sorgusunda yurt dışından gümrüksüz getirdiği hapları Ankara'daki bazı aktarlara sattığını söylediği öğrenildi. Atilla E.'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!