Juventus 2 -Real Madrid: 1

Güncelleme Tarihi:

Juventus 2 -Real Madrid: 1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 13:40

Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında ağırladığı Real Madrid'i, Madrid ekibinden aldığı Morata ile vurdu: 2-1.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Juventus Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Juventus 2-1'lik skorla kazandı.

Maçın açılış perdesini 8. dakikada Alvaro Morata açarken, Cristiano Ronaldo 27. dakikada skora eşitliği getirdi. 1-1 biten ilk yarının ardından Carlos Tevez 58. dakikada penaltıdan attığı golle Juventus'a galibiyeti getirdi.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 13 Mayıs'ta Estadio Santiago Bernabeu'da oynanacak.

MADRID OYNADI AMA ÖNE GEÇEMEDİ

Maçın ilk yarısı dengeli bir şekilde geçti. Real Madrid, Torino'da maça iyi bir başlangıç yapmasına karşın eski oyuncusu Alvaro Morata'nın golüyle geri düştü.

Yedikleri golden sonra daha fazla topa sahip olarak oyuna devam eden Real Madrid, oyuna daha fazla hakim olmaya başladı. Cristiano Ronaldo ile eşitliği bulan konuk ekip Madrid, yine Cristiano Ronaldo ve James Rodriguez ile net fırsatlardan yararlanamadı.

Haberin Devamı

Juventus ise golü bulup taraftarının desteğini arkasına alsa da, özellikle Real Madrid'in empoze ettiği oyuna karşı gelemeyince kalesinde beraberlik golünü görmesi kaçınılmaz oldu.

JUVENTUS KONTRA VURDU!

İkinci yarıya gol arayarak başlayan taraf Juventus olsa da, ilk yarıdaki topa sahip olarak başlayan Real Madrid oldu. Bir iki faul alarak tempoyu düşüren ve Juventus'un agresifliğinin geçmesini bekleyen Madrid, tekrar maçın hakimi oldu. Oyun ilk yarıdaki dengesinde sürerken Juventus 2'ye 2 gelinen bir atakta Carvajal'in Tevez'e yaptığı hareket sonrası penaltı kazandı. Topun başına gelen Tevez, direkt ortaya atarak hata yapmadı.

JUVE, 3-5-2 İLE DAHA TEHLİKELİ

Golden sonra Real Madrid'de Isco çıkıp Javier Hernandez girerek daha hücumcu bir kimlik benimsendi. Juventus'ta ise Stefano Sturaro oyundan çıkarken, Barzagli oyuna dahil oldu ve Allegri takımını 3-5-2'ye çevirdi.

Juventus, 3-5-2 ile daha defansif bir kimlikle sahada yer alırken, Alvaro Morata'nın hücuma gelen topları doğru kullanması ve dağıtması ile birlikte tehlikeli ataklar yaratmayı başardı. Bu bölümde Real Madrid'den daha gole yakın oynayan Juventus, turun kapısını aralayabilecek golü bulamadı. (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!