Junior League'de şampiyon Anadolu Efes

Güncelleme Tarihi:

Junior Leaguede şampiyon Anadolu Efes
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2012 12:39

İbrahim Kutluay Basketball Academy ve MVP Sportif Organizasyonlar tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Çocuklar Ligi Junior League 2012’in final karşılaşmasında Anadolu Efes, FMV Ayazağa Işık İlköğretim Okulu'nu 74-39 mağlup etti ve şampiyon oldu.

Haberin Devamı

7 Ocak 2012 tarihinden bu yana devam eden Junior League 2012 final karşılaşması, 22 Nisan Pazar günü gerçekleşen final maçı ile sona erdi.

Junior League 2012 şampiyonu FMV Ayazağa Işık İ.Ö.O  takimini 74-39 yenen Anadolu Efes S.K  oldu. Junior League 2012'de ikinci ,FMV Ayazağa Işık İ.Ö.O üçüncü FMV Işıkspor, dördüncü  İstanbul DSİ SK. oldular.

En Değerli Oyuncu (MVP) Barış Yersel (Anadolu Efes SK) olurken,
En İyi Guard Eray Aydoğan (FMV Ayazağa Işık İ.Ö.O)
En İyi Forvet  Ege Cemsun (Anadolu Efes SK) ve
En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu Orhun Şeker (İst DSİ SK).oldular.

Takımlar kupa ve madalyalarını, ödül kazanan sporcular ödüllerini Özlem Kutluay verdi.

ALL-STAR'I BEYAZ TAKIM KAZANDI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan'da, T.C. Yeditepe Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Junior League All-Star 2012 organizasyonunda All-Star maçı NTV Spor ekranlarından canlı yayınlandı. All-Star maçını Kırmızı Takımı 62-53 yenen Beyaz Takım kazandı.

Haberin Devamı

All-Star'ın En Değerli Oyuncusu (MVP), Beyaz Takım’da mücadele eden Ege Cemsun (Anadolu Efes SK)oldu. MVP, ödülünü  Milli Basketbolcumuz İbrahim Kutluay'ın elinden aldı.

All-Star maçı periyot ve devre aralarında gerçekleşen Spalding 3 Sayı Yarışması galibi Bora Hadioğlu (Şişli Terakki İ.Ö.O) ödülünü A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay’dan aldı. adidas Skill Yarışması'nın galibi Egehan Elbil (UPS SK.) ise ödülünü adidas Türkiye yetkilisi Hüseyin Kızılbayır tarafından aldı. Points Game yarışmasını kazanan Yağız Sadıker (Antspor) ise ödülünü eski milli basketbolcumuz Hüsnü Çakırgil’in elinden aldı.

Yarışmaların galipleri sponsor markalardan değerli hediyeler kazandılar.

Organizasyon kapsamında gerçekleştirilen Rookie Challenge karşılaşmasını Beyaz Takım'ı 48-43 yenen Kırmızı Takım kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!