Julianne Moore doğru tercih

Turizm ve Tanıtma Bakanlığı Türkiye’nin tanıtımı için ünlü ABD’li sinema oyuncusu Julianne Moore’u seçmiş.

Haberin Devamı

Özellikle İtalya’da orta yaşına karşın pek çok aksesuar ve kozmetik ürününün tanıtım yüzü olan Moore, Hollywood’da adı dedikodulara karışmayan, örnek eş ve yine örnek anne imajını fazlasıyla taşıyan star olarak bilinmekte ve hayranlıkla sevilip, sayılmakta.

Kendisi ile geçmişte üç kez röportaj yaptım. Türkiye’yi çok sevdiğini sık sık tekrarlarken İstanbul’un mistik görüntüsünden etkilendiğini, antik tarihini ve geçmişini fazlasıyla araştırdığını söylemişti.

Dört kez Oscar’a aday gösterilen Julianne Moore Türkiye’nin tanıtımı için gerçekten doğru bir seçimdir ve mutlak meyveleri alınacaktır.

Julianne Moore doğru tercih

Elbette karşı çıkanlar olacaktır. Ama ben çok yakından tanıdığım aile dostum olan tanıtım eserinin mimarı büyük tasarımcı, sanat elçimiz Emrah Yücel’in Julianne Moore’u Türkiye’nin yeni kültür ve turizm yüzü olarak seçmesi öncesinde çok geniş kapsamlı bir araştırma yaptığını biliyorum.

Haberin Devamı

Özellikle Türkiye’yi fazla tanımayan Amerikalı turistleri Julianne Moore’un o kibar yüzü ve etkileyici sesiyle ikna edebileceğine inanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları