Jose Morais'ten şaşırtan Samuel Eto'o yorumu

Güncelleme Tarihi:

Jose Moraisten şaşırtan Samuel Etoo yorumu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 19:16

Samuel Eto'nun elle oynama itirazı yapıldığı golü hakkında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Moraismaç sonu açıklamasıyla şaşırttı.

Haberin Devamı

Morais, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, takımı destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, karşılaşmada muhteşem bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. 

Oyunu kontrol altında tuttuklarını vurgulayan Morais, "Dört gol attığımız için mutluyuz ama daha çok atabilirdik. Çok gol pozisyonuna girdik. Evimizdeki maçlarda iyi oynuyoruz, bunu deplasman maçlarına da yansıtabiliriz. 36 puana ulaştık. Kulübün hedefleri doğrultusunda ilerledik. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu. 

Morais, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren, ancak daha sonra Rıdvan Şimşek değişikliği ile yedek kulübesine dönen Emrah Başsan ile ilgili soru üzerine, Emrah'ın gol atabileceğine inandığı için oyuna aldığını söyledi. Maçı kaybetme ve gol yeme durumundan dolayı, daha defansif oyuncu almaları gerektiğini anlatan Morais, "Taktik amaçlı Emrah'ı oyundan aldım. Tamamen takımın geleceği için yaptık. Profesyonel bir oyuncu bu kararları olgunlukla karşılar." diye görüş belirtti. 

Haberin Devamı

Eto'o'nun elle attığı öne sürülen golüyle ilgili soru üzerine ise Morais, pozisyonda Eto'o'nun golü kafayla atmış gibi gördüğünü kaydetti. Morais, pozisyonu ağır çekim izlediğinde elle atmış olabileceğini düşündüğünü dile getirerek, "Hakemler de hata yapabilir. İlk başta kafa gibi görünüyor ama elde olabilir. Bugün çok gol pozisyonuna girdik. El olsa da olmasa da onlardan biri gol olurdu. Sonuç değişmezdi." şeklinde konuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!