Jose Morais hastanelik oldu!

Güncelleme Tarihi:

Jose Morais hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 17:52

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi şikayetiyle özel hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan kontrollerde Portekizli teknik adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Morais'in tedavisi burada devam ediyor. Morais'in bilincinin açık olduğu ve üniversite hastanesinde özel odada tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı antrenmanı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda heyecanlı tavırlar sergilediği ve hırsıyla duvara da yumruk attığı belirtilen Morais'in, antrenmanda da başının ağrıdığını belirttiği öğrenildi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "İlk teşhis beyin kanaması. Hırs ve stres nedeniyle sanırım tansiyonu yükseliyor. Şu anda bilinci açık ama ciddi bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

Haberin Devamı

'BİR HAFTA MİSAFİRİMİZ OLACAK'
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Mahmut Akyüz, hastaneye kaldırılan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in sağlık durumuyla ilgili, "Hocamızı şu an kontrol altında tutuyoruz. Tetkikleri ve tedavileri devam ediyor. Yaklaşık bir hafta kadar misafirimiz olacak" dedi.

Hastaneye gelen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve aralarında Samuel Eto'o'nun da bulunduğu kırmızı-beyazlı futbolcular, Morais'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Gencer, Eto'o ve Morais'in doktoru Prof. Dr. Akyüz, gazetecilere açıklamada bulundu.

Prof. Dr. Akyüz, hastanelerinin acil servisine getirilen Portekizli teknik adamın yapılan tetkiklerinde beyin kanaması geçirdiğinin tespit edildiğini söyledi.  Beyin kanamasının damarsal bir nedenle meydana gelmediğine dikkati çeken Prof. Dr. Akyüz, "Hocamızı şu an kontrol altında tutuyoruz. Tetkikleri ve tedavileri devam ediyor. Yaklaşık bir hafta kadar misafirimiz olacak" ifadelerini kullandı. 

'HAYATİ TEHLİKESİ MİNİMAL'
Morais'in hayati tehlikesinin bulunup bulunmadığının sorulması üzerine ise Prof. Dr. Akyüz, beyin kanaması geçirmiş bir hastanın 'hayati tehlikesi yok' demenin doğru olmayacağını dile getirdi.  Prof. Dr. Akyüz, "Ancak tehlike minimal. Spor yaşamını sürdürmesinde bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum" şeklinde görüşlerini aktardı. 

BAKMADAN GEÇME!