Joker’in kızları ünlü mankenleri kıskandırdı

Güncelleme Tarihi:

Joker’in kızları ünlü mankenleri kıskandırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2008 00:00

Efes Pilsen’in Zaman Yolculuğu partisine katılan ünlü mankenler, giydikleri yüksek topuklu ayakkabılara rağmen, Ankaralı mankenlerin boyuna yetişemedi. Joker Ajans’ın kızları, İstanbullu mankenlerden daha çok ilgi gördü.

Efes Pilsen’in Ankara’daki Zaman Yolculuğu Partileri, Cuma akşamı Bahçelievler’deki Beer Garden’da, Cumartesi akşamı ise Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki Beer Station’da yapıldı Meral Kaplan, Seçkin Piriler, Eva Maya, Yeliz Öney ve Fulya Keskin gibi ünlü mankenlerin de katıldıgı organizasyonda, İstanbul’dan gelen dj’ler eski yerli ve yabancı parçalar ile nostalji rüzgarları estirdiler. Liseli kıyafetleri ve kocaman gözlükleri ile servis yapan kızlar ilgi odağı oldular.

Ünlü mankenlerden daha cok ilgi ceken Joker Ajans çalışanı Ankaralı kızlar, güzelikleri ile geceye damgalarını vurdular.

Ünlü mankenlerin, 10 santimetreye yaklaşan topuklu ayakkabılarına rağmen, Ankaralı mankenlere fark atamamaları da, gecenin espri konusu oldu. Durum böyle olunca, geceye katılan konuklar da Ankaralı mankenlerle fotoğraf çektirmek için birbirileri ile yarıştılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!