Jet-ski keyfi

Brezilyalı manken Amanda, Gökhan Özen’in klibinde oynadıktan sonra, şarkıcıyla aşk yaşamıştı. ıkilinin aşkları bir süre önce bitmesine rağmen Amanda, Türkiye’den ayrılmadı.

Haberin Devamı

Bodrum’da tatil yapan güzel manken, önceki gün Ship A Hoy’da jet-ski binerek denizin tadını çıkardı.

Yeğeniyle yürüyüş yaptı

Süreyya Yalçın, önceki gün yeğeni Kenan’la  Türkbükü’nde yürüyüş yaparken objektife yansıdı. Lola Beach’te kendisinden ayrı olarak güneşlenen sevgilisi Burak Hatipoğlu ise arkadaşlarıyla sohbet etti.

Kahkaha sahilde

“Bu Gece” adlı programının çekimlerine Bodrum’da devam eden Saba Tümer, gündüzleri de plaj keyfi yapıyor... Tümer, geçtiğimiz gün güneşlenirken kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etti.

Halatı atın

Esin Moralıoğlu, yakın arkadaşı Didem Uzel’i de misafir ettiği lüks teknesinden denize girerken objektife takıldı. Denizin keyfini çıkaran Moralıoğlu, tekneye çıkmakta zorlanınca yardımına kendisine halat uzatan tekne görevlisi koştu.

Boşanma sonrası

Haberin Devamı

Banu Dedehayır, geçtiğimiz aylarda Galatasaray Kulübü Basketbol şube Sorumlusu olan eşi Ahmet Dedehayır’dan boşanmıştı. Banu Hanım, 10 yıllık evliliğini bitirmesinin ardından bir kız arkadaşıyla Bodrum’a geldi. Bodrum’daki ıstanbul Gündoğan Palace Otel’de tatil yapan Banu Hanım, denize girerken objektiflerimize yansıdı.

Selin modası

Serdar Bilgili ile yaşadığı aşkla adını duyuran sosyetik güzel Selin ımer de Bodrum tatiline çıkanlar kervanına katıldı. İmer, Sergen Yalçın ve Talip Öztürk’ün olduğu yatta diğer kadın arkadaşlarıyla gün boyu güneşlendi.

Ailece tatil

Tekstilci Gabi Abut, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkbükü’ne demirlediği lüks teknesinde tatil yapıyor. Abut’a tatilde kızı Betsy Abut eşlik ediyor.

Laracan

Manken Lara Surol, tatil için geldiği Bodrum’da cep telefonunu bir an olsun elinden düşürmüyor. Surol,  gün boyu Terassu Otel içindeki Su Beach’te güneşlendi. Düzgün fiziği ve bikinileriyle dikkat çeken Surol, kız arkadaşıyla geldiği tatilde çapkınların göz hapsinden kurtulamadı.

Bikini şov

Eşi Aytek şavkan’la Bodrum’daki ıstanbul Gündoğan Palace Otel’de tatil yapan Martha şavkan, bikini şov yaptı. şavkan tangayı anımsatan bikinisiyle meraklı bakışların odağı oldu.

Sevgilisiyle yakalandı

Haberin Devamı

Uzun süredir adı aşk dedikodularına karışmayan Emrah, Bodrum’da yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. şarkıcının sevgilisinin adının Sinem olduğu öğrenildi.

Sevgilisi ve kızıyla partide

Bodrum Xuma’da DJ Salih Saka’nın performans sergileyeceği “Günbatımı” partileri önceki akşam start aldı. “Flirtation Parties Vol. 1 music by SASA” adıyla yapılan ilk partiye, çok sayıda ünlü isim katıldı. Yaklaşık 4 saat boyunca hız kesmeden devam eden partiye Manolya Onur, sevgilisi Can Bozok ve kızıyla birlikte geldi. Modacı Dilek Hanif, Aslı Kuseyiroğlu, ısmail Acar ise partinin dikkat çeken diğer ünlü isimleri arasında yer aldı.

Yaz sezonunu açtı

Yalıkavak Marina içinde yer alan Yacht Club yenilenmiş iç dekorasyonu, eşsiz deniz manzarası, zengin mönüsü ile yaz sezonunu açtı. Önceki akşam yapılan açılış kokteyline aralarında Süreyya Yalçın-Burak Hatipoğlu, Sibel Turnagöl, Can Gürzap gibi ünlü isimlerin de yer aldığı çok sayıda davetli katıldı.

Beş çayı

Haberin Devamı

La Boutique Alkoçlar’da tatil yapan Dilek Hanif, beş çayı sonrası soluğu denizde aldı. Ünlü modacı, ilerleyen yaşına rağmen düzgün vücut hatları ile dikkat çekti.

Bot bekledi

Yaklaşık 20 gündür Bodrum’da olan Deniz Berdan ve eşi Haluk Berdan, tatillerine devam ediyorlar. Çifte önceki gün oğulları da katıldı. Deniz Hanım, kendine özgü kıyafetleriyle Gündoğan ıstanbul Palace Otel’de kendisini Türkbükü’ne götürecek botu beklerken görüntülendi.

Yazarın Tüm Yazıları