Jean Paul Gaultier ile İbiza hatırası

İstanbul gece hayatının patronların-dan Celal Çapa, emekli olduktan sonra dünyayı gezmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Her ay dünyanın farklı bir yerinde tatil yapan Çapa, eşi Şebnem Çapa ile birlikte bayramda İbiza’ya gitti. Gündüzleri tekneyle İbiza sahillerini gezen Celal-Şebnem Çapa çifti akşamları da dostlarıyla İbiza’nın meşhur gece kulüplerinde eğlendi. Şebnem Çapa, geçtiğimiz günlerde burada karşılaştığı dünyaca ünlü modacı Jean Paul Gaultier ile çektirdiği hatıra fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

Önce yemek sonra egzersiz

Burak Duruman, 20 yıllık eşi Aslı Selgur ile geçtiğimiz yaz boşanmış ve Zeynep Egeli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz hafta bir düğüne birlikte katılarak aşklarını ilan eden sevgililer, önceki gün de Bebek’teki Lucca yemek yiyordu. Duruman yemekten hemen sonra, gözlerden uzak bir köşede egzersiz yaptı. Tek eliyle bir motosiklete tutunarak yerinde sayan Duruman, formunu böyle koruyor sanırım.

Haberin Devamı

Uzanmışım kumsala

Süzer Holding Yönetim Kurulu Üyesi Baran Süzer, bayram tatilinde Bodrum’da görüntülendi. Yalıkavak’taki Moon Beach’de İspanyol sevgilisi romantik saatler geçiren Süzer, açıkta demirli olan teknesine zorlansa da yüzerek giderken, sevgilisini ise zodyakla aldırdı.

Tatlı yiyip tatlı konuşalım

Bayram tatilini Bodrum’da geçiren ünlüler arasında bulunan milli basketbolcu İbrahim Kutluay, sabahın erken saatlerinde tatlı alırken görüntülendi. Kendisini görüntüleyen gazetecilerle de bayramlaşan Kutluay, misafirler için aldığı iki kilo baklava ile evinin yolunu tuttu.

Yıldızlarla bayram

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen’in oğlu Adnan Şen ile gelini Begüm Şen, geçtiğimiz ay çocukları ile birlikte Amerika seyahatine çıkmıştı. Bayramı da Amerika’da geçiren çift, arife günü Las Vegas’ta birlikte turneye çıkan Jennifer Lopez ve Enrique Iglesias konserini izledi.

Efe tam siper

Efe Önbilgin, Bodrum’da ortaya çıktı. Bodrum Torba Casa Del Arte Otel’de meçhul bir sarışınla sohbet eden Önbilgin, görüntülenmemek için ağacın arkasına saklanmak istese de başarılı olamadı. Önbilgin, gazetecilerin yanındaki kadın arkadaşının adını sorması üzerine ‘Adı Abdullah’ diye espri yaptı.

Haberin Devamı

Bodrum eğlencesi

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu, Bodrum’da hem tatil hem iş yapıyor. Bayramın ikinci günü Türkbükü Locall Beach’de DJ kabinine geçen Doğulu, yerli ve yabancı şarkılarla tatilcilere eğlenceli saatler yaşattı.

Yazarın Tüm Yazıları