Jason Denayer: Rekabetten korkmuyorum

Güncelleme Tarihi:

Jason Denayer: Rekabetten korkmuyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 10:43

Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den kiraladığı Belçikalı genç savunma oyuncusu Jason Denayer “Ben rekabetten asla korkmuyorum. Bu rekabetin içerisinde olacağım” dedi.

Haberin Devamı

Jason Denayer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni takımı Galatasaray'da çok sıcak bir ortam bulunduğunu söylerken, kendisine talip olan çok sayıda kulüp arasında Galatasaray'ı tercih etmesindeki sebepleri aktardı.

Galatasaray'ın geleneklere sahip, hedefleri olan çok büyük bir koyup olduğunu vurgulayan Belçikalı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Bu tercihimdeki en önemli sebep, Galatasaray'ın her zaman kupalara talip bir takım olması ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor olmasıydı. Ben bu yüzden Galatasaray'ı seçtim" ifadelerini kullandı.

Babasının Marsilya'ya gitmesini istediği şeklinde haberler çıktığının söylenmesi üzerine genç futbolcu, "Bu yanlış bir bilgi. Böyle bir durum olmadı. Babamla sürekli görüşme halindeydim ve durumu birlikte değerlendirdik ama babam
da buraya gelmemi destekledi" diye konuştu.

Jason Denayer: Rekabetten korkmuyorum


'GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNİ HERKES BİLİR'

Jason Denayer, Türkiye'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet hakkında bildikleriyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, iki takımın rekabetinin tüm dünyada bilindiğini kaydetti.

Denayer, "Bu karşılaşmalarla ilgili çok fazla şey söylemeye gerek yok. Bir futbolcunun bu derbiyi bilememesi gibi bir durum olamaz. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini herkes bilir. Çünkü bütün dünyanın yakından bildiği maçlar. Çok büyük, dünyanın en önemli derbilerinden bir tanesi" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız oyuncu Robin van Persie'yi kadrosuna kattığının aktarılması üzerine de Belçikalı oyuncu, "Van Persie çok kaliteli, yetenekli, tecrübeli bir oyuncu. Ona karşı oynamak bana önemli bir tecrübe katacaktır" dedi.

Jason Denayer: Rekabetten korkmuyorum


Haberin Devamı

Jason Denayer: Rekabetten korkmuyorum
ARENA'DAKİ O MAÇI HALA HATIRLAMIYORUM

REKABETTEN KORKMUYORUM

Belçikalı oyuncu, Galatasaray'daki forma rekabetine hazır olduğunu vurgulayarak, "Futbolda her zaman, her mevkide rekabet vardır. Bu rekabetin olması da oyuncuların iyiliğinedir çünkü daha fazla gelişmemizi sağlar. Ben bu rekabetten asla korkmuyorum. Takımımda bu rekabetin içinde olacağım" ifadelerini kullandı.

Takımı Manchester City'nin kendisini kiralamasına karşın, satın alma opsiyonunu Galatasaray'a vermediği hatırlatılan oyuncu, sarı-kırmızılı takımdaki hedefleri için, "Benim öncelikli olarak düşündüğüm tek şey, burada iyi bir sezon geçirmek. Eğer kötü bir sezon geçirirsem, teknik heyet zaten benimle yeniden sözleşme uzatmak istemez. Önceliğim başarılı bir sezonu geride bırakmak" şeklinde görüş belirtti.

Ayrıca, Şampiyonlar Ligi grubunda bir üst tura çıkabileceklerine inandığını da belirten Denayer, "Bence grupta çok ciddi bir şansımız var. Ama şunu söylemem gerekir ki, Benfica, Atletico Madrid ve Astana, üçü de gerçekten önemli, güçlü takımlar. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Ben bu grupta şansımız olduğuna inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Jason Denayer: Rekabetten korkmuyorum
MELO'NUN YERiNE SÜRPRİZ İSİM!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!