Jason Denayer bu akşam geliyor

Güncelleme Tarihi:

Jason Denayer bu akşam geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2015 12:26

Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer bu akşam İstanbul'a gelerek Osmanlıspor maçını TT Arena'da izleyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki transfer çalışmalarında flaş bir gelişme yaşandı...

Sarı kırmızılıların prensipte anlaştığı Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer, bu akşam saat 17.30 sularında İstanbul'a gelerek Galatasaray'ın Osmanlıspor ile oynayacağı lig maçını Türk Telekom Arena'da izleyecek.

Daha önce, menajerini ve babasını İstanbul'a gönderme kararı alan Denayer, son dakikada karar değiştirerek, "Ben de geliyorum" dedi.

Jason Denayer'in Galatasaray'da oynamayı çok istediği ve methini çok duyduğu Türk Telekom Arena'daki atmosferi bizzat yaşayıp görme adına İstanbul'a gelme kararı aldığı bildirildi.

Belçikalı oyuncu, bu akşamki maçı menajeri ve babasıyla birlikte locadan izleyecek. Denayer ve beraberindekiler yarın sabah da Galatasaray yönetimi ile son kez masaya oturup karar verecek.

Haberin Devamı

Jason Denayer bu akşam geliyor

MANCHESTER CITY: DENAYER SATILIK DEĞİL, ANCAK KİRALARIZ...
İngiliz kulübünün yöneticilerinin, Denayer'i satın almak isteyen sarı kırmızılılara, "O, bizim alt yapımızdan yetişen değerli bir oyuncu. Henüz çok genç. Ondan uzun yıllar faydalanmak istiyoruz. Denayer'i satamayız ancak 1 yıllığına kiralayabiliriz" dediği öğrenildi.


Geçtiğimiz sezon İskoçya'nın Celtic takımında kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki Jason Denayer, henüz Manchester City A takımında forma giyemedi. Ancak kulübün scout ekibi, sürekli takip ettikleri genç oyuncu için olumlu rapor veriyor.

MARSILYA DA İSTİYOR
Bu arada Jason Denayer'i Fransız devi Marsilya'nın da istediği belirtildi.

Galatasaray yöneticileri, Denayer'in transferine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı kırmızılıları düşündüren tek konu; Manchester City'nin ünlü savunmacısı Zabaleta'nın sakatlanması. İngiliz ekibinin teknik patronu Pellegrini, Zabaleta'nın sakatlığı nedeniyle Everton ile oynanan son maçta Denayer'i 18 kişilik kadroya aldı. Zabaleta'nın sakatlığının uzun sürmesi durumunda Manchester City'nin Denayer'i takımda tutması söz konusu.

BAKMADAN GEÇME!