Jardel fıtık etti

Güncelleme Tarihi:

Jardel fıtık etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2001 00:00


İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

G.Saray Kulübü'nün sağlık ekibinden Dr.Serhan Kurtulmuş, ‘‘Jardel, Portekiz'den bir fiyzoterapistin raporuyla geldi. Kağıtta fıtık yazıyor. Fıtık olan ne topa vurur ne de koşar. Biz kontrol ediyoruz, bir şeyi yok. Bu nasıl iş’’ dedi.

ÇOK KOMİK RAPOR

Gün geçmiyorki, Jardel'in bir yeri ağrımasın. Bir gün karnı, bir gün beli, bir gün de adalesi. Hem yöneticileri, hem de teknik heyeti bu tavrıyla adeta fıtık ediyor. En fazla fıtık olan ise G.Saray'ın sağlık ekibi. Jardel'den en büyük şikayetçi Dr.Serhan Kurtulmuş. Dr. Kurtulmuş, ‘‘Jardel, Portekiz'den elinde bir kağıtla geldi. Bu kağıtta Jardel fıtık gösteriliyor. Bunu yazan da bir fizyoterapist. Bir fizyoterapistin yazdığı rapor geçerli olamaz. Yalnız doktorların rapor yetkisi var’’dedi.

TOPA BİLE VURAMAZ

Fıtık olan bir kişinin antrenman yapmasının imkansız olduğunu vurgulayan Serhan Kurtulmuş, şöyle konuştu: ‘‘Fıtık olan biri idman yapamaz. Topa vuramaz, koşamaz. Ama Jardel hepsini yapıyor. Çabukluk çalışmasını bile başarı ile tamamlıyor. Biz, kendisini her zaman kontrol ediyoruz. Birşey bulamıyoruz. Biz, Jardel'i bir türlü anlayamadık. Ama o bizi fıtık etti.’’

HAGİ ÜZÜYOR

Kulüp Genel Sektereteri Sinan Kalpakçıoğlu, Jardel için de, ‘‘Sözleşmesine göre 25 milyon dolar getirir, gider. Biz onu zorla tutamayız. Bizi üzen Jardel değil. Hagi gibi bir yıldız futbolcunun, sezon sonunda jubile ile takımdan ayrılmasıdır’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!