Jardel’e yeni talip

Güncelleme Tarihi:

Jardel’e yeni talip
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2001 00:00


İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Fransa’nın ünlü kulübü Marsilya, Brezilyalı golcü için G.Saray'a 10 milyon doları peşin, 10 milyon doları da leasing ile 20 milyon dolar teklif etti. Yönetim konuyu önümüzdeki günlerde görüşme kararı aldı.

Benfica da istemişti

Portekiz'in Benfica kulübünün uzun süre peşinde koştuğu Galatasaray'ın Brezilyalı golcüsü Mario Jardel'e bu kez Fransa'nın ünlü Marsilya kulübü talip oldu. Marsilya, Jardel için sarı kırmızılı kulübe 10 milyon doları peşin, 10 milyon doları da uzun vadeli Leasing sistemiyle ödeme planı önerdi.

Yönetim değerlendirecek

Brezilyalı futbolcunun son dönemdeki tutumu sarı kırmızılı kulübün teknik heyetini rahatsız ederken, yönetim Marsilya'nın teklifini değerlendirmeye aldı. Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde konuyu karara bağlayacak ve Jardel'in geleceği kesinlik kazanacak.

idmana çıkmadı

Jardel dün sabahki idmanına katılmadı, saat 11.00'de başlayan çalışmaya yarım saat gecikmeli geldi ve doğruca kulüp binasında girdi. Fıtık olduğu yönünde fizyoterapist raporu getiren Jardel, yurt dışındaki doktoruna gitmek için izin istedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!