Jandarmadan Halka Bilinçli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan Halka Bilinçli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 13:17

Ulukışla ilçe jandarma Komutanı yüzbaşı vatandaşları'Bilinçli İnternet Kullanımı' ile eğitim verdi.

Ulukışla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 12 köyde vatandaşlara ‘Bilinçli internet kullanımı’ ile ilgili bilgilendirdi.
Ulukışla Kaymakamlığı koordinasyonunda ilçe genelinde başlatılan ‘Güvenli İnternet Kullanımı’ hakkında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Üzeyir Gül tarafından Kılan, Darboğaz, Hasangazi, Çiftehan, Şeyhömerli, Beyağıl, Elmalı, Eminlik, Hüsniye, Emirler, Alihoca ve Horoz köy okullarında öğrenci velilerine ve köy halkına karşı farkındalık oluşturulması kapsamında bilgilendirme sunumu yapıldı.
Faydalı ve verimli olduğu düşünülen sunumda güvenli internet kullanımı, çocukların cinsel istismarı, şiddet içerikli oyunlar ve terör örgütlerinin sosyal medya üzerindeki faaliyetleri konusunda veliler bilgilendirilmiş ve bu konularda yapılması gerekenler görsellik ve video desteği ile anlatıldı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ‘Aileler için çok değerli olan çocukları toplumumuz ve milletimiz için değerli olduğu bilincinden hareketle çocukların sosyal medya kullanımı üzerinde durulmuş ve sosyal medyanın tehlikeleri konusunda ailelerde farkındalık oluşturulması hedeflenmiştir. İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Üzeyir Gül ve Jandarma personelimize teşekkür ediyoruz’ denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!