Jandarma ekipleri kumarhane bastı

Güncelleme Tarihi:

Jandarma ekipleri kumarhane bastı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 00:00

Eskişehir Yolu üzerinde kumarhane olarak kullanıldığı belirle-nen iki villaya düzenlenen baskında, 83 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

ANKARA Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri,  EskiÅŸehir yolunda kumar oynatıldığı belirlenen iki villaya düzenlediÄŸi baskındaÂ
83 kişiyi gözaltına aldı. Ankara İl jandarma Komutanlığı  ekipleri Ankara-Eskişehir karayolunun 32. kilometresindeki Aşağı Yurtçu mahallesinde bulunan ve V.Ö. adındaki kişiye ait olduğu tespit edilen 2 villada
 kumar oynatıldığını tespit etti. Villalar civarında önlem alan jandarma ekipleri,  önceki gece 22.45 sıralarında baskın düzenledi. Baskında aralarında kumar oynattığı belirtilen 3 kişinin de bulunduğu 83  kişi suçüstü yakalandı.
3 kiÅŸi adliyede
Her iki villada yapılan aramada vakumlu tombala makinesi,  oyun kağıtları, oyun pullarını işaretlemeye yarayan lazer ışıklar, müşterilere  ait viagra uyarıcı hap, haberleşmede kullanılan kısa mesafe telsizler, biber gazı  spreyi ve çok sayıda kumar oynamada kullanılan malzeme ele geçirildi. Kumar oynadığı tespit edilen ve aralarında 5 kadının da bulunduğu 80  kişiye 5323 sayılı kabahatler kanununa göre yaklaşık 15 bin TL idari para cezası  kesilirken, kumar oynattığı belirlenen 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!