İzmirli internet başına!

ALTIN ÖRÜMCEK, Türk internet dünyasının altın portakalı, hatta biraz daha ileri gidersek Oscar’ı sayılabilecek bir yarışma.

Haberin Devamı

En sıkı tarafı tamamen bağımsız. Yani bugüne dek bir al gülüm ver gülüm durumu olmayan ender yarışmalardan. 2002’den bu yana Türkiye’de tasarlanan internet sitelerini, girişimcileri, yeni markaları, ajansları ve tasarımcıları yüreklendirmek ve ödüllendirmek için düzenleniyor.
Finalistler 48 kişilik bir jüri topluluğunca oylanıyor. Kazananlar ise, en sonda halk oylaması ile belirleniyor. Bir web sitesinin kendi kategorisinde finalist olabilmesi için o web sitesinin, tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık/yenilik, gizlilik politikası/bilgi güvenliği, genel deneyim/ kullanılabilirlik gibi basamakları başarı ile atlaması gerekiyor.
DOGOSTORE, İzmirli bir tasarım markası. İzmirli tasarımcılarla, İzmirli beyin takımı ile İzmir’de üretim yapıyor. Çoğumuz bilmesek de DOGOSTORE’un internet üzerinden ciddi bir fan kitlesi var.
Tamamen kendi küçük bütçeleri, büyük yaratıcılıkları ile tasarladıkları web siteleri işte bu Türkiye’nin en önemli ve bağımsız web tasarım yarışmasında finale kaldı.
Başlangıçta kendileri de inanamadı.
Çünkü, İzmirli DOGO; finalde (e-ticaret dalında) Limango, Biletix, Gitti Gidiyor ve THY ile yarışacak. Dile kolay. Değirmenlere karşı bir DOGOkişot!
Bu cesur İzmirli’ye oy vermeniz için tek yapmanız gereken www.facebook.com/altinorumcek linkine tıklayarak halk oylamasına katılmak!
Evet, İzmirli şövenistliği ile başlıyorum güne bu sabah, çünkü bazılarımız bunu hak ediyor!

Haberin Devamı


Cumartesi
AKM’de nefis bir çocuk oyunu


Tiyatro Çisenti, sadece çocukların değil yetişkinlerin de büyük keyif alacağı oyunu “Renkler Cumhuriyeti” ile perdelerini açıyor. Enver Aysever’in yazdığı oyunla seyircisiyle buluşma heyeca-
nı taşıyan Tiyatro Çisenti, çocukların aileleriyle birlik-
te izleyebileceği hakikaten güzel bir prodüksiyon hazırlamış. Oyun, bugün 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki mati-ne birden yapıyor. Biletler 23 TL ile 29 TL arasında değişiyor. Biletix ve AKM gişesinden satın alabilirsiniz.

Pazartesi
Sirtolar Longolar


Grup Genco Atay (gitar), Bület Dağdeviren (ud), Seda Minareci (flüt), Çağrıhan Erkan (piyano), Ozan Pars’tan (perküsyon) oluşuyor. Tarzı ise sanki Eski Türk filmlerinden hafızalarımıza kazınmış gibi olan müziklerin son derece güzel yorumlanışı... Bu Pazartesi İzmir Sanat’ta. Konser 20.00’de başlıyor.
 Gişe Tel: (0232) 293 40 41

Haberin Devamı


Cuma
Duman, Ooze Venue’de

İlk albümleri “Eski Köprünün Altında”yı 1999’da çıkartan Duman, daha önce “Mad Madam” adlı grupta beraber sahne alan Kaan Tangöze (vokal/gitar) ve Ari Borakas (bas) ikilisine, Batuhan Mutlugil’in (gitar) katılmasıyla kuruldu. İlk albümle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı. Bu sadık kitleden biri olarak yine şahane bir konser izleyeceğimi düşünüyorum.
Biletler 35 TL.

Yazarın Tüm Yazıları