İzmir'de HÖH ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

İzmirde HÖH ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 16:02

İzmir'de HÖH ziyaretleri

Haberin Devamı

BULGARİSTAN Kırcaali Milletvekili ve Bulgaristan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Erdinç Hayrula, Kirkovo Belediye Başkanı Şinasi Süleyman ile Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) üyesi üç milletvekili, İzmir ziyaretlerinde göçmen vatandaşlarla buluştu, belediye başkanlarını ziyaret etti.

Kırcaali Milletvekili ve Bulgaristan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Erdinç Hayrula, Razgrad Milletvekili Ahmed Ahmedov, Silistre Milletvekili Nevin Hasan, Haskovo Milletvekili Saliha Emin ve Kirkovo (Kızılağaç) Belediye Başkanı Şinasi Süleyman'dan oluşan Hak ve Özgürlükler Hareketi heyeti izmir'i ziyaret etti. İki günlük ziyaretin ilk gününde göçmen vatandaşlarla buluşan heyet üyeleri, uzun yıllar boyunca sürdürdükleri HÖH hareketi ve sürdürdükleri siyaset konusunda görüş alışverişinde bulundu.

İkinci gün yerel yöneticileri ziyaret eden heyet üyeleri; Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un izinde olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Önder Keskin'i ziyaretlerinin ardından, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina tarafından kabul edildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile makamında görüşen HÖH milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şinasi Süleyman daha sonra Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile bir araya geldi.

Babasının Bulgaristan göçmeni olduğunu söyleyen Pekdaş ile diğer tüm belediye başkanları gibi sıcak ve samimi bir görüşme yapan heyet üyeleri; son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkanvekili Dr. Sırrı Aydoğan tarafından ağırlanan heyet üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da dahil olmak üzere görüştükleri tüm belediye başkanlarını, Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin 24 Nisan 2014 günü gerçekleşecek 9. Olağan Genel Kurulu'na davet etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!