İzmir'de derbi ateşi

Güncelleme Tarihi:

İzmirde derbi ateşi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 13:38

İzmir'de derbi ateşi

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)

TFF 1. Lig'de son 6 maçını kazanamayan Altınordu ile ikinci devrede galibiyet yüzü göremeyerek Süper Lig potasından çıkan zirve takibindeki Göztepe, yarın İzmir derbisinde kozlarını paylaşacak. Bornova Stadı'nda Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği karşılaşma saat 18.30'da start alacak. Ev sahibi Altınordu'da cezalı orta saha oyuncusu Arif'in yanı sıra sakatlıkları süren Berk ve Yusuf Yalçın forma giyemeyecek. Son transfer Hasar Kabze, kadroya alınmadı. Konuk Göz-Göz'de kart cezalısı Tayfur ve sakat Hakan ile Tanju derbide yer almayacak. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşmayı Altınordulu taraftarlar kapalı tribünden, Göztepeli futbolseverler ise maratondan takip edecek. Mücadelenin biletleri 15 TL'den satışa çıkacak.

Altınordu Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu İzmir'e yakışan bir karşılaşma oynamak istediklerini söyledi. Göztepe'nin ilk yarıyı lider bitirerek gücünü ispatladığını belirten genç çalıştırıcı, "İki ekip de ikinci devreye istediği gibi başlayamadı. Her açıdan güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. Amacımız derbiyi kazanıp yeniden çıkışa geçmek" dedi. Sarı-kırmızılıların zaaflarını iyi tespit ettiklerini de sözlerine ekleyen Eroğlu, "Eskişehirspor ve Giresunspor maçlarında iyi bir oyun sergiledik ancak istediğimiz sonuçları alamadık. Göztepe'ye karşı iyi oyunumuzu galibiyetle taçlandırmak istiyoruz" dedi. Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise derbi için görüş beyan etmedi.

ALTINORDU

Erce - Uğur, Sinan, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Barış, Serkan, Oğulcan, Alican, Abdülkadir, Erdoğan

GÖZTEPE

Günay- Fuchs, Gençer, Schwechlen, Canberk, Kobakhidze, Gosso, Murat, Halil, Umut, Jahovic

Göztepe'de George yolcu

TRANSFER döneminde Yeni Malatyaspor'dan Sinan, Adanaspor'dan Canberk, FC Will'den Murat ve Poltava'dan Kobakhidze'yi kadrosuna katıp, Gökhan, Kone, Doğa ve Mehmet Erdem'le yollarını ayıran Göztepe'de Leroy George'un da bileti kesildi. Teknik Direktör Okan Buruk, Hollandalı kanat oyuncusunun yetersiz olduğu raporunu verdi. Altınordu maçı sonrası George'un sözleşmesinin feshedileceği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'a gideceği bildirildi. Sarı-kırmızılıların Sivassporlu Beykan Şimşek ile ilgilendiği de ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!