İylikder'den 15 bin kişiye kıyafet yardımı

Güncelleme Tarihi:

İylikderden 15 bin kişiye kıyafet yardımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 12:47

İylikder'den 15 bin kişiye kıyafet yardımı

Haberin Devamı

Eyyüp BURUN- Mustafa KANLI/ GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te İyilik, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik-Der) tarafından 15 bin ihtiyaç sahibine kıyafet yardımı yapılıyor.
Karagöz Caddesi üzerindeki dernek mağazasında bayram dolayısıyla yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı yapıyor. 20 gün boyunca açık kalacak mağazaya aileleriyle gelecek olan çocuklar, reyonlardan istedikleri kıyafetleri seçebilecek. Dernek görevlilerinden Elif Aksu, bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelere ve yetim çocuklara kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi. Çocukların mağazadan kıyafet alırken alışveriş yapar gibi olduklarını ve söyleyerek, "15 bin çocuğu Ramazan bayramına kadar giydirmeyi hedefliyoruz. Herkesin mutlu bir bayram geçirmesi istiyoruz.  Burada mühim olan çocukların buradan kıyafet alırken rencide olmaması. Çocuklar alış-veriş yapar gibi mağazaya gelip istediklerini alıyorlar. Bunun haricinde yine Ramazan boyunca 5 bin ihtiyaç sahibi aileye de yardım paketi vereceğiz" dedi.

İylikder Bölge Sorumlusu Talip Çelik ise, "Her yıl Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde çocukların ve annelerin bayramlık kıyafetlerini veriyoruz. Kasım ayında da kışlıkları veriyoruz. Toplamda 40 bin kişiye kıyafet desteği veriyoruz. İnşallah bu Ramazan'da da 15 bin çocuğu giydireceğiz. Bu 2-3 bin aile yapıyor anneleriyle beraber" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!