"İyi ve zorlu maç"

Güncelleme Tarihi:

İyi ve zorlu maç
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2012 13:55

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Galatasaray Daikin ile karşı karşıya gelecek lider Vakıfbank'ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, rakipleriyle zorlu bir maç yapacaklarını söyledi.

Guidetti, yaptığı açıklamada, lig statüsü gereği rakiplerinin bazı yabancı oyuncularını maçta oynatamayacağını belirterek, “Japon libero Sano ve Sırp oyuncu Molnar büyük ihtimal yarın kadroda olmayacaklar. Bu nedenle farklı bir yapı içinde karşımıza çıkacaklar” diye konuştu.

İtalyan çalıştırıcı, Galatasaray Daikin'in bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonuna ev sahipliği yapma hakkını elde etmesiyle moralli bir şekilde sahaya çıkacağını vurgulayarak, “Bu rahatlıkla maça çıkacaklar. Şu an mutlu pozisyonundalar. Dörtlü Final organizasyonunu düzenleme hakkını aldıkları için kendilerine güveniyorlar. İyi ve zorlu bir maç olacak” şeklinde konuştu.

-Darnel: “Ekstra konsantrasyonla çıkacağız”-

Galatasaray Daikin Menajeri Orkun Darnel ise lig lideri Vakıfbank karşısına ekstra konsantre olarak çıkacaklarını dile getirdi.

Darnel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin zirvesinde yer alan ilk dört takım arasında fazla bir farkın olmadığına dikkati çekerek, “Bu takımlar içindeki en yeni takım biziz. Bunun dezavantajını rakiplerimiz de biliyor. Ancak şu ana kadar gösterdiğimiz performans önemliydi. Ligde, kupada ve Avrupa'da önemli maçlarda takım olmayı becerebildik” ifadelerini kullandı.

Takımın büyük maçlarda ekstra konsantrasyon sağladığını kaydeden Orkun Darnel, “Önemli maçlarda oyuncularımız ekstra konsantrasyon sağlıyor. Yarın da bu bilinçle mücadele edeceğiz. İzleyenlere güzel bir maç izleteceğimize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Namağlup lider Vakıfbank ile üçüncü sıradaki Galatasaray Daikin arasındaki önemli maç Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yarın saat 17.30'da başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!