İyi ki seri başı olmadı

Güncelleme Tarihi:

İyi ki seri başı olmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 01:54

Sarı lacivertliler eğer seri başı olsaydı Lille, Mönchengladbach, Malaga ve Udinese gibi Avrupa’nın en önde gelen liglerinin temsilcilerinden biri ile eşleşecekti.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde gruplardan önceki son aşama olan play-off turuna yükselen Fenerbahçe’nin rakibi yarın   belli olacak. Sarı lacivertlilerin kurası, yarın saat 13.00’te çekilecek.  F.Bahçe dün akşam oynanan maçlarda alınan sonuçların ardından kuraya seribaşı olarak giremeyecek. Ancak bu durum eşine az rastlanır şekilde temsilcimizin lehine oldu. Çünkü Devler Ligi play-off turunda belki de ilk kez seri başı olamayan takımlar, seri başı takımlardan daha güçlü görünüyor. 

Bu rakipler Fener’in dişine göre

BUNA göre ikinci torbada yer alan Fenerbahçe, Portekiz’den Braga, Ukrayna’dan Dinamo Kiev, Yunanistan’dan Panathinaikos, Danimarka’dan Kopenhag ya da Rusya’dan Spartak Moskova’dan biri ile eşleşecek. Eğer sarı lacivertliler seri başı olsaydı, Fransız Lille, Alman Mönchengladbach, İspanyol Malaga ve İtalyan Udinese gibi Avrupa’nın en önde gelen liglerinin temsilcileri ile karşılaşacaktı.

Haberin Devamı

Kocaman da aynı şeyi söyledi

NİTEKİM Aykut Kocaman da bu ilginç duruma dikkat çekerek maç sonu yaptığı açıklamada; “Kuralarda genelde seribaşı olmak istenir ama şu ara seribaşı olmak nispeten daha az avantajlı olmak gibi görünüyor. Yine de top sahadayken her şey belli oluyor” dedi. 
Play-off turunda ilk maçlar 21-22 Ağustos, rövanşlar da 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Emmanuel Emenike Türkiye’ye gelir mi?

F.BAHÇE’nin muhtemel rakipleri arasında eski futbolcusu Emmanuel Emenike’nin forma giydiği Spartak Moskova da var. Şike ile suçlanmasının ardından Türkiye’den ayrılan ve bir daha ülkemize gelmeyeceğini söyleyen Nijeryalı golcünün, bu eşleşme gerçekleşirse ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu. Mahkeme, Emenike’nin dosyasının ayrılarak yeni bir dava üzerinden devam etmesine hükmetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!