Ivana Sert, hem puan, hem hediye verdi

Güncelleme Tarihi:

Ivana Sert, hem puan, hem hediye verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 12:19

ÜNLÜ moda tasarımcısı Ivana Sert, İzmir'de katıldığı bir sohbette güzelliğinin sırrının sorulması üzerine "Hayatımda ekmek yok. Organik ürünleri tüketiyorum, çok su içiyorum. Spor zaten olmazsa olmazım" dedi.

Haberin Devamı

 

Vernel Max Soft & Oils Güzellik Bakım Günleri kapsamında Türkiye turuna çıkan Ivana Sert ve firma yetkililerinin ilk durağı İzmir oldu. Point Bornova müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide İzmirli kadınlara güzellik ve bakım sırları, moda ve stil trendleri hakkında önerilerde bulunan Ivana Sert, zaman zaman bazı izleyicilere de giyimleri konusunda puanlar verdi. Vernel ile birlikte Anadolu'da altın günlerinde yaptığı ev ziyaretlerinin ardından şimdi de Türkiye'nin belli şehirlerindeki AVM'leri dolaşmaya başlayan Sert, İzmir'de hem söyleşi gerçekleştirdi hem de bakımlı kadınlara hediyeler kazandırdı. Daha önceden satın aldıkları yumuşatıcılarla fotoğraf çektirip yarışmaya katılan ya da sosyal paylaşım sitelerinde 'enbakımlıbenim' etiketiyle paylaşım yapan İzmirli kadınlar arasından Ivana Sert'in seçtiği 10 şanslı kişi, çamaşır makinesi, ütü, 100 TL'lik alışveriş çekleri ve ürünün bakım setlerini kazandı. AVM'deki söyleşi öncesi basın toplantısı düzenleyen Vernel Marka Müdürü Simge Döngel, bakımlı kadın deyince ilk akla gelen şehrin İzmir olduğunu ve bu nedenle etkinliğe İzmir'den başlamaya karar verdiklerini belirterek, “Firmamız geçen sene giysilere bakım yapan Türkiye'nin ilk yumuşatıcısını çıkardı. Bakım deyince Türkiye'nin en bakımlı kadını olarak Ivana Sert ile çalışmaya karar verdik. 2016'nın sonunda ülkemizin çeşitli illerinde ev ziyaretleri gerçekleştirmiştik. Şimdi de daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla alışveriş merkezlerini dolaşıyoruz" dedi. 2 aydır firma ile birlikte çalıştıklarını belirten Ivana Sert ise “Çok güzel bir ürün olduğu için kendim de kullanıyorum. Cildimize nasıl krem sürüp bakım yapıyorsak kıyafetlerimiz de bakım ister. Güzel kadın, bakımlı kadın dendiği zaman benim de aklıma ilk İzmir geliyor. Bu şehrin hanımları gerçekten çok güzel. Onlarla bir arada olmaktan mutluyum" dedi.
Basın mensuplarının “Güzelliğinizin sırları nelerdir" sorusuna, çocukluğundan beri spor yaptığını ve tükettiği gıdalara dikkat ettiğini belirterek cevap veren Ivana Sert, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Alkol ve sigara yok, doğal gıdalar var. Böyle olunca yüzüm de kendisini koruyor. Un ve şekeri fazla tüketmiyorum. "Hayatımda ekmek yok. Organik ürünleri tüketiyorum, çok su içiyorum. Spor zaten olmazsa olmazım. Benim tavsiyem, anne ve babalar çocuklarına 5-6 yaşlarından itibaren spor yaptırmaya başlasınlar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!