İstek Okulları İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

İstek Okulları İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 15:07

İstek Okulları İzmir'de

Haberin Devamı

İSTANBUL'da 1985 yılında Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş, girişimci nesiller yetiştiren İstek Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir Karşıyaka'da öğrencilere kapılarını açacak.
Anaokuldan üniversiteye uzanan eğitim zincirinde 11 anaokulu, ilkokul ve ortaokul, 10 lise, 7 fen lisesinin yanı sıra Yeditepe Üniversitesi'ni de hayata geçiren vakfın Mavişehir'de yer alan kampüsü, 8 bin metrekarelik arazide toplam 10 bin 800 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Kampüste 50 dersliğin yanı sıra robotik laboratuvarları, inovasyon atölyeleri, fen laboratuvarları, spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, bilgisayar laboratuvarları, görsel sanatlar ve müzik atölyeleri, yenilenebilir enerji istasyonu, 3D laboratuvarlar ve sanal gerçeklikle kodlama istasyonları yer alacak.
İstek Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Barış Dalan, İstek kalitesini İzmir'e taşımaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi. Dalan, "Artık klasik eğitim anlayışı ile 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmek mümkün değil. Dünya yepyeni dinamikler üzerinden insanlık tarihinde eşi olmayan bir hızla ilerliyor, değişiyor. 21. Yüzyıl, kendisini yenileyebilen ve sınırları aşabilenlerin yüzyılı olacak. İşte bu bilinç ve sorumlulukla İstek Okulları olarak kuruluşumuzun 32. yılında eğitim kalitemizi tüm Türkiye'ye yaymaya karar verdik" dedi. Dalan, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Almanca dil eğitiminin verileceği, teknolojiyi tüketen değil üreten bireylerin yetişeceğini belirttiği okuldan, "Her öğrenci parmak izi kadar benzersizdir" ilkesiyle milli değerlerimizi bilen, saygı duyan, uygulayan nesiller çıkacağını dile getirdi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!