İstediğin yerde görüşelim

Güncelleme Tarihi:

İstediğin yerde görüşelim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2013 00:26

Volkan Demirel: Sen bana maç bittikten sonra küfrettin mi etmedin mi? Efendice söyle! Yalçın Ayhan: Bana dayılık mı yapıyorsun? Seninle dışarıda nerede istersen görüşelim!

Haberin Devamı

F.BAHÇE ile Kasımpaşa arasındaki maçın sonunda Kasımpaşalı Yalçın ile Fenerbahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel arasında gerginlik yaşandı. İki futbolcu, itişecekken araya giren diğer oyuncular ve çevredekiler kavgayı önledi. Bu kavganın başlangıcı aslında orada olmadı.

Maçın devre arasında ortam çok gergindi. Volkan Demirel, soyunma odası koridorlarında Kasımpaşalı oyunculara bağırıyordu; “Yerden kalkmıyorsunuz! Biraz futbol oynayın! Ayağa kalkın, oyununuzu oynayın.”

‘SİZE DEĞİL, EMRE VE VOLKAN’A...’

kasımpaşalı futbolcular da bu tepkiye, sert bir biçimde yanıt verdiler. Ve maç sonu geldiğinde Fenerbahçe son derece gergin bir ortamda geçen karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Sarı lacivertli futbolcular, saha içinde toplanarak sevinç gösterileri yapmaya başladı.

Bu sırada, yedek kulübesinde olan Semih Şentürk, Yalçın ile yan yanaydı. Yalçın, Emre ile Volkan’a yönelik, “Maçı nasıl kazandığınız belli. O... çocukları” diye bağırdı. Yalçın’ın küfrü üzerine, Semih bu oyuncuya dönerek, “Ayıp değil mi? Kime küfrediyorsun sen. Bize mi ediyorsun” dedi. Yalçın da, “Hayır size değil. Emre ve Volkan’a küfrediyorum” cevabını verdi. Sarı lacivertliler, sevinç gösterileri bittikten sonra soyunma odasına döndü.

Haberin Devamı

OTOBÜSE GİDERKEN KARŞILAŞTILAR VE...

Volkan, Semih’ten olanları öğrendi. Tecrübeli kaleci çok sinirlense de, soyunma odasından çıkmadı. Takım otobüsüne binmek için soyunma odasından ayrılan Volkan Demirel, otobüse doğru yürürken, Yalçın da tesadüf eseri oradaydı.
Volkan da, Yalçın’ı görünce ona yaklaştı.
- Yalçın, sen bana ‘O.... çocuğu’ diye küfrettin mi? Etmedin mi?
Yalçın bu soruya sert bir şekilde yanıt verdi...
- Ne o? Bana dayılık mı yapıyorsun?
Volkan sorusunu yineledi...
- Arkadaşım sen bana küfrettin mi etmedin mi? Efendice bunu söyle... Ben sana bunu soruyorum.

İKİLİNİN KAVGASINI FUTBOLCULAR AYIRDI

Volkan’ın bu sözleri üzerine, Yalçın çantasını yere attı ve ikili birbirinin üzerine yürüdü. Çıkışta olan diğer futbolcular ve Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan araya girdi ve karşılıklı küfürleşmelere rağmen ikiliyi ayırdı. Yalçın, Erkan kendisini ortamdan uzaklaştırırken, “Seninle dışarıda istediğin yerde görüşelim” diye bağırdı. İki oyuncu da gergin biçimde takım otobüslerine bindi. Takımlarının tesislerinin yolunu tuttu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!