İşte o atlet

Güncelleme Tarihi:

İşte o atlet
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe'nin milli atleti Remzi Atlı, ‘‘Formamı ne sattım, ne de sabote ettim. Atletizm ayrı, futbol sevgisi ayrı, kulüp sporcusu olmak ayrı bir olay. G.Saray aşkım, F.Bahçe ise ekmek kapım’’ dedi.

Formamı satmadım

6 yıldır Fenerbahçe formasını başarı ile temsil ettiğini söyleyen Remzi Atlı, ‘‘Şimdiye kadar şerefle taşıdığım formamı ne sattım, ne de sabote ettim. Her yarışta büyük özveride bulunup, 5 bin-10 bin metreleri arka arkaya koştum. Atletizm ayrı, futbol ayrı, takım sevgisi ayrı, kulüp sporcusu olmak ayrı bir olay’’ dedi.

Tepki alan sevinç

Kamp yaptıkları otel lobisinde Galatasaray'ın, Adanaspor'a attığı beraberlik golünden sonra sevinç gösterisi yaptığı gerekçesi ile Fenerbahçe yöneticilerinin sert tepkisine neden olup kulüpten uzaklaştırılacağı açıklanan sarı lacivertli milli atlet Remzi Atlı içini HÜRRİYET'e döktü.

Atletizmi bırakırım

‘‘G.Saray'ın golünü bu kadar büyütmeye hiç gerek yoktu. Ceza verirlerse ben de ferdi yarışmalarda koşar, ya da sporu bırakırım’’ diyen Balkan Şampiyonu milli atlet Atlı, 1995 yılında Galatasaray'ın cazip teklifini geri çevirdiğini, ancak bu kez böyle bir teklif geldiğinde gidebileceğini sözlerine ekledi.

Cimbom aşkım

Her gencin çocuk yaştan bir takımın sempatizanı olduğunu belirten Atlı, ‘‘Herkesin gönlünde bir takım yatar. Cimbom benim çocukluk aşkım. F.Bahçe ekmeğini yediğim, formasını taşıdığım kulübüm. G.Saray'a karşı her zaman gerçek bir Fenerli olarak yarıştım. Üç yıl üst üste kros takımını şampiyon yaptığımı unutmasınlar’’ dedi.

Acar: Remzi'ye Fener forması yakışmaz

ATLET Remzi Atlı'nın hareketine tepki gösteren F.Bahçe Kulüp Müdürü Serkan Acar, ‘‘Dünya Şampiyonu da olsa ona Fenerbahçe forması yakışmaz. Biz kimsenin hangi takımı tuttuğuna karışmayız. Ama o insan ekmeğini yediği formaya saygılı olmalıdır’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!