İşte Mustafa Denizli’nin Ocak kararları

Güncelleme Tarihi:

İşte Mustafa Denizli’nin Ocak kararları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 22:21

Başarılı futbol adamı, Başkan Dursun Özbek’le yaptığı toplantıda ikinci yarıya en az iki yeni transferle başlamak istediğini iletti. Sarı kırmızılıların başkanı da hocalarının alacağı her türlü karara tam destek vereceğini söyledi. 

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’a karşı alınan 2-1’lik yenilgi sonrasında zirvenin 9 puan gerisinde kalan Galatasaray’da gözler Florya’ya çevrildi. Salı günü gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli ile sohbet etti ve başarı adına hiç çekinmeden her türlü radikal kararı alması halinde tecrübeli futbol adamına sorgusuz sualsiz tam destek vereceğini yineledi.

ŞİMDİ GÖZLEMLEME ZAMANI

SARI kırmızılıların başarısı için “Gerekirse bu ağacın gelişmesi adına bazı dalları budayacağım” diyen başarılı hoca da operasyonun sinyallerini verdi. Asıl sorunun takım savunmasında olduğunu belirleyen Denizli, bu sebeple takviye istedi.  Ancak bütün hamlelerini ocak ayındaki devre arasına saklayan Denizli “Şimdi sabretme ve gözlemleme zamanı. Arada Galatasaray’ın olanakları çerçevesinde istediğim oyuncuları alabilirsem faydalı olmayan futbolcular otomatikman takıma giremeyecek” dedi.

Haberin Devamı

İKİSİ GARANTİ, İKİSİ OLURSA 

GALATASARAY’ın kadro yapılanmasını yanlış ve yetersiz gören Mustafa Denizli, devre arasında 4 takviye yapılmasını istiyor. Ancak UEFA FFP kriterleri gerçeğinin de farkında olan tecrübeli futbol adamı 2 takviyeyi de yeterli görecek. Denizli’nin öncelikli bölgeleri Melo’nun çok arandığı ön libero ve sürekli tartışmaların odağında olan sağ bek. Orta sahaya agresif, savaşçı ve ayağı iyi pas yapabilen bir futbolcu isteyen Denizli, sağ bekin ise tartışmasız bir isim olmasını talep etti. 

YEDEKLER SAHNE ALIYOR

Sarı kırmızılılar, Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında bugün saat 20.45’te Akhisar’ı ağırlayacak.

SÜPER Lig’de zirve yarışında yara alan Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı kırmızılılar, E Grubu’ndaki ilk maçında Akhisar ile karşılaşacak. TT Arena’da saat 20.45’te başlayacak mücadelede Mustafa Denizli, yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak. Florya değil BalmumcuSarı kırmızılıların, Beşiktaş’tan transfer ettiği Cenk Gönen de ilk kez bir resmi maçta kaleyi koruyacak. Galatasaray, Türkiye Kupası’nda bugün oynayacağı Akhisar maçı için Florya’da değil, Balmumcu Point Hotel’de kampa girdi. Dün yapılan antrenman sonrasında sarı kırmızılı kafile, teknik direktör Mustafa Denizli’nin de onayı üzerine Florya yerine otelde maç saatini bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!