İşte Messi'yi eriten kadın

Güncelleme Tarihi:

İşte Messiyi eriten kadın
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 14:41

2015 yılına fırtına gibi giren Lionel Messi’nin performansındaki gizli sırlar ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo Gazetesi, bugünkü kapağında Messi’nin formunun artmasındaki 3 büyük sırra yer verirken, İtalyan diyetisyen Silvia Tremoleda ile yaptığı özel çalışmaları ön plana çıkardı.
Pizza sevgisiyle bilinen Messi’nin 3,5 kilo fazlası olduğunu tespit eden ünlü kadın diyetisyen Silvia Tremoleda, Arjantinli yıldızı eski formuna kavuşturdu. Messi’nin vücudundaki yağ oranını düşüren ve özellikle bel, kalça bölgesini daha esnek hale getiren Silvia, gıda konusunda da yıldız futbolcuya yeni bir program hazırladı.

Silvia Tremoleda’nın yanı sıra Messi’nin Arjantin Milli Takımı’ndan fizyoterapisti ve yakın dostu Marcelo 'Daddy' D'Andrea yaptığı çalışmalarla futbolcunun performansına katkı sağladı. Messi ile sürekli birlikte hareket eden D’Andrea, terapileriyle Arjantinli futbolcunun kemiklerini daha güçlü hale getirdi.


Ve Ronaldo etkisi!..
Messi’nin performansını artıran en önemli etken ise Cristiano Ronaldo oldu. Her gün spor salonuna giden ve antrenman tesislerini en son terk eden kişi olan Messi, kaybettiği Ballon d’Or’u yeniden kazanmak için yeni bir programla çalışmalarını sürdürdü.

Takım arkadaşları ve teknik direktör Luis Enrique ile de ilişkilerini artıran Messi, 2015’e yepyeni bir sayfa açarak başlamasının karşılığını attığı goller ve muhteşem performansıyla almış oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!