İşte Krasic'in 2 büyük özelliği

Güncelleme Tarihi:

İşte Krasicin 2 büyük özelliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2012 12:26

Fenerbahçe'nin son transfer bombası Milos Krasic, sarı lacivertli taraftarları şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Sırp yıdızın en büyük yeteneği asistleri ve en dikkat çeken özelliği ise profesyonel kariyerinde hiç kırmızı kart görmemesi olarak göze çarpıyor. 28 yaşındaki Sırp yıldız, saat 14:45 itibariyle İstanbul Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı.

Haberin Devamı

Sırp yıldız en büyük özelliği olan asist yeteneği ile Alex'in omuzlarındaki asist yükünü hafifletecek. Fenerbahçe'de sağ kanatta oynaması beklenen Krasic, CSKA Moskova'da yıldızının 2008-2009 sezonunda 50 maçta yaptığı 20 asistle dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'in ise sarı lacivertli formayı giydiği 311 maçta 143 asisti bulunuyor.

KRASIC İSTANBUL'DA / FOTO GALERİ

KRASIC BÖYLE KARŞILANDI / WEB TV

KIRMIZI KART NEDİR BİLMİYOR

/images/100/0x0/55ea8d54f018fbb8f8876ca5


Krasic'in bir diğer önemli özelliği ise profesyonel kariyerinde hiç kırmızı kart görmemesi. Başarılı orta saha oyuncusu, kariyerinde çıktığı 266 resmi maçta hiç kırmızı kart görmezken 37 sarı kartı bulunuyor.

CSKA  KRASICTEN 15 MİLYON EURO KAZANDI

CSKA Moskova'daki üstün performansının ardından Sırp yıldız, 2010 yılında 15 milyon euro bonservis bedeli ile İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus'a transfer olmuştu. Juventus'ta iki sezon geçiren Krasic, 7 milyon euroluk bonservis bedeli ile Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Yıldız oyuncu Sarı lacivertli kulüpte yıllık 2.3 milyon euro garanti para maç başı ise 12 bin 500 euroyu cebine koyacak.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLARLA KRASIC

KRASIC İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin, İtalyan kulübü Juventus'tan transfer ettiği Sırp futbolcusu Milos Krasic, İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık anlaşma sağlayan 28 yaşındaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu, Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftarca coşkulu biçimde karşılandı. Milano'dan İstanbul'a gelen Sırp oyuncuyu havalimanında Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile medya sorumlusu Orkun Yazgan karşıladı. Fenerbahçe atkısıyla basın mensuplarına poz veren Krasic, yaptığı kısa açıklamada, “Çok büyük olduğunu bildiğim bir kulübe geldim. Tekrar çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz” dedi. Geçmişte kendisi gibi Juventus'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul'a gelmeden önce kısa bir görüşme yaptığını söyleyen Krasic, halen sarı-lacivertli takımda oynayan Caner Erkin'i birlikte oynadıkları CSKA Moskova'dan tanıdığını söyledi. Krasic, Caner'in çok iyi bir insan ve çok iyi bir oyuncu olduğunu ve şimdi yeniden onunla birlikte olacaklarını kaydetti. Bir grup Fenerbahçeli taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Krasic, taraftarlarla fotoğraf çektirdikten sonra havalimanından ayrılarak Fenerbahçe'nin kulüp binasına gitti.

STADI GEZDİ

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Milos Krasic, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdi. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda idari menajeri Hasan Çetinkaya ve medya sorumlusu Orkun Yazgan eşliğinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen Milos Krasic'in soyunma odaları, saha içi, kulüp binası, Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium'u gezdiği bildirildi.

İŞTE KRASIC / WEB TV

KRASİC KİMDİR?

Doğum tarihi:
1 Kasım 1984 (28 yaşında)
Doğum yeri: Kosovska
Boyu: 1,85
Mevkii: Orta saha
Kulüp performansları:
- CSKA Moskova:
165 maç - 28 gol
- Juventus: 50 maç - 10 gol
- Sırbıstan Milli Takımı: 46 maç - 3 gol

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!