İşte Kadıköy'deki derbinin muhtemel 11'leri

Güncelleme Tarihi:

İşte Kadıköydeki derbinin muhtemel 11leri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2007 16:01

Turkcell Süper Lig'in 15. haftası yarın dev bir maça sahne olacak.

Haberin Devamı

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, derbi maçta Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Tarık Ongun yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Halis Özkahya.

Karşılaşmada ayrıca, hakem gözlemcileri olarak Sabri Çelik ile Mevlüt Güzel, federasyon temsilcileri olarak da Haluk Gözen, Orhan Kaya Tok ve Necati Özkuşçu görev yapacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe'de, Galatasaray maçı öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor.

Bir süredir sakatlığı bulunan Deniz dün, soğuk algınlığı geçiren Vederson ise 5 Aralık Çarşamba gününden itibaren basına kapalı idmanlarda takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Zico'nun derbi maçta Selçuk-Deniz, Uğur-Vederson arasında bir tercih yapması bekleniyor.
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Tümer, kaleci Serdar ile Gürhan yarınki maçta kadroda yer almayacak.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin şu 11 ile derbi maça çıkması bekleniyor:

Haberin Devamı

Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Selçuk (Deniz), Uğur (Vederson), Alex, Semih.
Fenerbahçe, bu akşam yapacağı antrenmanla derbi maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

LUGANO VE KEZMAN KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de derbi maçta Lugano ve Kezman sarı kart sınırında bulunuyor.
İki futbolcu da yarın yapılacak derbi maçta sarı kart görürse, 16. haftada Gençlerbirliği ile yapılacak lig maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray'da, Fenerbahçe derbisinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart gören Hasan Şaş forma giyemeyecek.
Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı süren Lincoln'ün durumu kesinlik kazanmazken, Linderoth, Okan ve Carrusca forma giyemeyecek. Sakatlığı ile ilgili sıkıntıları süren Ayhan'ın da maçta oynamaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Galatasaray'ın Fenerbahçe maçına, Orkun, Uğur, Song, Servet, Hakan Balta, Sabri, Barış, Mehmet Topal, Arda, Serkan ve Hakan Şükür (Ümit) 11'iyle çıkması bekleniyor.

Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan Song, maçta sarı kart görmesi durumunda, 16. haftada oynanacak Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayan “Cim bom”, karşılaşma için bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!