İşte G.Saray'ın transfer listesi

Güncelleme Tarihi:

İşte G.Sarayın transfer listesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 19:08

Ocak ayıyla birlikte taarruza hazırlanan Cimbom’un transfer listesi belli oldu

Haberin Devamı

Federasyonun 6+0+4 kuralına karşın yaz döneminde bir tane dahi Türk oyuncu alamayan sarı kırmızılılar, bu eksikliğini devre arası kapatacak. Mancini’nin ilk istekleri ise sol bek, ofansif orta saha ve kanat. TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun bu sezon uygulamaya başladığı 6+0+4 kuralına karşın sezon başında yerli oyuncu kadrosunu zenginleştiremeyen G.Saray, bu farkı ocak ayında kapatacak. Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye göre ‘Türk kadrosu’ daha dar olan sarı kırmızılılar, Mancini’nin isteği üzerine yerlilere yönelecek. İtalyan hocanın verdiği “G.Saray’ın yerli kadrosu yetersiz. Yabancı kontenjanına karşı zayıf ve alternatifsiz” raporunu dikkate alan Yönetim Kurulu şimdiden harekete geçti. Mancini’nin sol bek, ofansif orta saha ve kanat oyuncusu talebi üzerine bir ön liste hazırlandı.

Haberin Devamı

LİSTE BAŞI TARIK ÇAMDAL

ARA transferde G.Saray’ın radarına giren ve Mancini ile Tugay Kerimoğlu’nun izlemeye aldığı isimler arasında liste başı Eskişehirsporlu Tarık Çamdal. Cimbom’un gelecek adına sağ bek için düşündüğü futbolcu Kayserisporlu Salih Dursun. Orta sahanın alternatif adayları ise Almanya’dan... Sarı kırmızılılar, Bundesliga’dan Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Ekici ve Tunay Torun’ı takibe aldı. Hatta A Milli Takım’da da forma bulmaya başlayan 19 yaşındaki Hakan ile 23 yaşındaki Tunay ve Mehmet’in maç kasetleri teknik heyete iletilmeye başlandı.

SERDAR AZİZ, SEMİH’E BAĞLI

G.SARAY Yönetimi, transferin son günü Eskişehirspor’dan istediği ancak 8 milyon Euro’luk talep sonrasında geri adım atmak zorunda kaldığı Erkan Zengin için de çok istekli. Fakat astronomik rakamlar halinde bu bölgedeki açık tamamen gurbetçi oyuncu formülü ile kapatılacak. Ayrıca Bursasporlu Serdar Aziz adına yine nabız yoklanacak. Stoper transferi ve Serdar Aziz konusu, Semih Kaya’nın kritik sakatlık durumuna göre daha büyük önem kazanacak. Semih sahalardan uzak kalırsa, Bursasporlu futbolcu mutlaka alınacak.

Mancini kasetlerden tanıyor

YERLİ oyuncu takviyesi isteyen ancak Türk futbolcuları henüz tanımayan Mancini’ye, Tugay Kerimoğlu ile scouting ekibi bilgi veriyor. Listedeki isimlerin performans durumları ve maç kasetleri İtalyan hocaya izletiliyor. G.Saray teknik patronu, izleyip beğendiği futbolcuların isimlerini son tercihleri olarak yönetime verecek.

Haberin Devamı

İşte o liste:

Tarık Çamdal /Eskişehirspor
23 yaşında
Sol bek, sağ bek

Serdar Aziz / Bursaspor
23 yaşında
Stoper

Salih Dursun / Kayserispor
22 yaşında
Sağ bek, orta saha

Mehmet Ekici / W.Bremen
23 yaşında
Orta saha

Erkan Zengin / Eskişehirspor
28 yaşında
Sol kanat

Tunay Torun /Stuttgart
23 yaşında
Orta saha, forvet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!