İşte G.Saray'ın jokeri

Güncelleme Tarihi:

İşte G.Sarayın jokeri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2007 10:02

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Vestel Manisasporlu oyuncu Hakan Balta'nın Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak “Hakan, Galatasaray için joker oyuncu” dedi.

Haberin Devamı

Polat, Ege Seramik'in 300. şubesinin açılışına katılmak üzere geldiği  Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ın henüz istediği seviyede olmadığını ifade eden Polat,  takım olarak iyi yolda olduklarını ancak daha iyi oynayacaklarına  inandığını söyledi.

Polat, yeni transfer Hakan Balta'nın, takımın her yerinde oynayabilecek  kapasitede bir oyuncu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

“Takım, şu anda beklediğim bir düzeyde değil. Takımdan 14 tane futbolcu  gidip, 7-8 tane geldi. Adaptasyon süreci lazım. 3-4 hafta sonra daha iyi  olacağını düşünüyorum. Nonda'yı iyi oynadığı için aldık. Bunu sahadaki  performansı gösterecek. Hakan'ı da Galatasaray'da çok yönlü bir futbolcu  olarak faydalanacağımızı düşünüyoruz. Yani sol bek, sol açık, ön libero  ve stoper. Hakan, Galatasaray için joker oyuncu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!