İşte Fenerbahçe'nin Bursaspor kadrosu

Güncelleme Tarihi:

İşte Fenerbahçenin Bursaspor kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2010 16:17

Spor Toto Süper Lig'de 10'uncu haftanın açılış maçında yarın Atatürk Stadı'nda Bursaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, akşam saatlerinde Bursa'ya geldi.

BURSA'DA FENERİUM MAĞAZASI AÇILDI

Elverişsiz hava koşulları, Pendik-Yalova arasındaki deniz seferlerinde aksamaya neden olunca, Eskihisar'dan deniz yolu ile Topçular'a gelen sarı lacivertli kafile daha sonra kara yolu ile Yalova'ya, oradan da Bursa'ya geçti. Şehir merkezine 16 kilometre mesafedeki Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu'nda yer alan Holiday İnn Otel'de kampa giren Fenerbahçe maç saatini beklemeye başladı.

ÖNCE BAŞKAN AZİZ YILDIRIM GELDİ

Otele önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, özel bir jip ile geldi. Kapıda bekleyen basın mensuplarına ve yaklaşık 20 civarındanki Fenerbahçe taraftarına, "Merak etmeyin, kafile birazdan gelecek" diyen Başkan Yıldırım'ı sarı lacivertli taraftarlar uzun süre alkışladı.

Yaklaşık 30 dakika sonra Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs de Holiday İnn Otel'in önüne geldi. Kafileyi 30-35 kişilik taraftar grubu pankartlar ve meşalelerle karşıladı. Taraftarların tezahüratları altında otobüsten inen futbolcular, daha sonra istirahate çekilirken, otel önünde toplanan bir grup Bursaspor taraftarı da Fenerbahçe kafilesini karşılayan gruba, "Burası İstanbul değil, Bursa" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine güvenlik kuvvetleri taraftarların taşkınlık yapmasına engel oldu.

ATATÜRK STADI YAĞIŞLARDAN ETKİLENMEDİ

Öte yandan maçın oynanacağı Atatürk Stadı zemininin, olumsuz hava koşullarına ve dün akşamdan beri devam eden aşırı yağışa karşın futbol oynamaya son derece elverişli olduğu gözlendi. Bursa'da yaklaşık 24 saatir aralıksız yağan yağmur birçok semtte su baskınlarına neden olurken, yeniden yapılan Atatürk Stadı'nın zemininde herhangi bir su birikintisine rastlanmaması yetkilileri sevindirdi.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Bursaspor maçı kadrosu ise şu oyunculardan oluşuyor:

"Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Gökay İravul, Okan Alkan, Kazım Kazım, Semih Şentürk, Alex de Souza ve Gökhan Ünal."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!