İşte bombalar

Güncelleme Tarihi:

İşte bombalar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2007 09:41

Transfer için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi, yıldız oyuncularla taraftarların gönlünü kazanmak amacında.

Haberin Devamı

Carew: Beşiktaş’ın eski oyuncusu, Kara Kartal’ın çağrısına olumlu yanıt verdi ancak Fenerbahçe’den de teklif aldığını itiraf etti.

Mehmet Yıldız: Yıldırım Demirören, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüştü. Taraflar  bir miktar para ve takas formülünde anlaştı.

Paletta: Boca Juniors’un Arjantinli stoperi, “Avrupa’da forma giymek istiyorum” diyerek Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

Ve görüşmeler başladı
Fanatik gazetesinin haberine göre, forvet ve savunmaya takviye yapmayı planlayan ve adayları günler öncesinden belirleyen Siyah-Beyazlı idareciler, görüşmelere başladı. Temas kurulan ilk isim, bir dönem Beşiktaş forması giyen Aston Villa’nın Norveçli yıldızı John Carew oldu.

"Benden yana sorun yok"
Yöneticilerle görüşen Carew’in, “Beşiktaş’ı çok seviyorum ve siyah-beyazlı formayı giymek isterim. Ancak hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan birçok teklif var. Fenerbahçe de bana çok cazip bir öneride bulundu. Siz de biliyorsunuz ki, İngiltere’de transfer konusu çok profesyonelce yapılıyor. Kulüp oyuncunun nereye gitmek istediğine değil, alacağı bonservis bedeline bakıyor” dedi. Aston Villa ile bonservis konusundaki görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

Sivas’tan yeşil ışık
Carew'in yanı sıra Kartal’ın diğer transfer hedeflerinde de olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile yakın dost olan Yıldırım Demirören’in, kırmızı-beyazlılardan Mehmet Yıldız’ı resmen istediği bildirildi. Milli futbolcunun, “İki taraf anlaşırsa ben gelirim” demesi üzerine Sivasspor Başkanı da transfere yeşil ışık yaktı. Takasa sıcak bakan Mecnun Odyakmaz’ın Kara Kartallar’a olumlu yanıt vermesi kulüpte heyecan yarattı.

Savunmaya da takviye
Boca Juniors’un genç stoperi Paletta’yla görüşen siyah-beyazlılar, Arjantinli futbolcunun da ‘Evet’ yanıtıyla rahatladı. Siyah-Beyazlılar’da Delgado ve Higuain gibi Arjantinli oyuncuların forma giydiğini duyan başarılı defans oyuncusunun, “Geçen sezon Liverpool’da beklenen patlamayı yapamadım. Beşiktaş ile Avrupa’ya yeniden adım atmak istiyorum” dediği öğrenildi. Paletta’nın kiralama yoluyla alınması planlanıyor.

Haberin Devamı

Taraftar transfer istiyor
Beşiktaş’ta son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası, transfer çalışmaları hızlandı. Siyah-Beyazlı taraftarlar da, transfer yapılmasının takıma faydalı olacağı görüşünde. Kulübün resmi internet sitesinde, “Ocak ayındaki ara transferin takımımıza katkı sağlayacağına inanıyor musunuz?” başlıklı ankete 18 bin 281 kişi katıldı. Katılanların Yüzde 66’sı “Evet” oyu kullanırken, yüzde 28’lik kısım “Hayır” dedi. Kararsız kalanlar ise yüzde 6’lık bölümü oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!