İşte Beşiktaş'taki başkan adaylarının listeleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaştaki başkan adaylarının listeleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 17:15

Beşiktaş Kulübü’nde 16 Haziran günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı oluşturdukları nihai yönetim kurulu listelerini bugün Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim ettiler.

Başkan Orman Akaretler’de bulunan kulüp binasına İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı, Umut Güner ve Metin Albayrak ile birlikte geldi.  Orman liste teslimi sonrası şunları söyledi. “Beşiktaş’ımıza hayırlı olsun. Pazar günü yapılacak seçim öncesi son listemizi divan kurulumuza verdik. Yönetim listesini belirlerken ana kriterlerimiz Beşiktaş’a maddi ve manevi katkı sağlayacak arkadaşlar olması dışında birlikte uyumla çalışacağımız arkadaşlar olmasıydı. 15 ay önce yapılan olağanüstü seçim öncesi yönetime girmek isteyen isim sayısı fazla değildi ama bu dönemde bir problem yaşamadık.”

FİKRET ORMAN ALT YAPI TESİSLERİ İÇİN TEMEL ATTI

SERDAL ADALI HEDEFLERİNİ ANLATTI

Adalı ise yaptığı kısa açıklamada şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş’ımızın daha ileri gitmesi için hazırlanmış bir liste yaptık. Kulübümüz için hayırlısı olsun.”

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise şunları söyledi:“Tüzüğümüze 35. Maddesine uygun şekilde listey teslimi aldım ve alında belgesini size takdim ettim. Umarım kulübümüz adına hayırlısı olur” Divan Başkanı Yalçın Karadeniz daha sonra her iki adayın listesini basın mensuplarına açıkladı.

Yönetim kurulu listelerinde şu isimler yer aldı.

FİKRET ORMAN
Asil Üyeler:
Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Umut Güner, Deniz Atalay, Yalçın Kaya Yılmaz, Ahmet Ürkmezgil, Faik Akdil, Erdal Torunoğulları, Melih Sami Esen, Metin Albayrak.
Yedek Üyeler: Ahmet Mete Vardar, Emre Kocadağ, Hakan Özköse, Berkan Gocay ve Erdal Karacan.

SERDAL ADALI
Asil Üyeler:
Murat :Aksu, Mekki Başak, Nafi Güral, Mehmet Murat Akdoğan, Ali Vural Ak, Merdan Araz, Adem Yılmaz, Doğan Küçükemre, Uğur Fora, Melih Aydoğdu.
Yedek Üyeler: Mehtap Mutluşah Ferah, Süleyman Eren, Cem Sert, Ahmet Selim Yegenve Ahmet Kocaadam.

Ayrıca seçimde Fikret Orman oy pusulası olarak açık mavi rengini, Serdal Adalı ise beyaz rengi kullanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!