İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaşın muhtemel rakipleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 10:29

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nu 2. sırada bitirerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinin bir çoğu belli oldu.

Haberin Devamı

Grubu 2. sırada bitirmeyi garantileyen ve matematiksel olarak 1. olma şansı da bulunmayan siyah-beyazlı temsilcimizi son 32'de güçlü rakipler bekliyor.

Maraton.com.tr'nin haberine göre; Beşiktaş, 17 Aralık'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarını 1. sırada tamamlayan 11 takımdan veya UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarında 3. olarak 'Kupa 2'de yollarına devam etme şansı bulan en iyi puana sahip 4 takımdan biriyle eşleşecek.

2. torbada yer alacak olan Beşiktaş'ın, Devler Ligi'nden gelen ve en iyi 3.'ler arasında olan ilk 4 takımdan oluşan muhtemel rakipleri şöyle:

Spartak Moskova (Rusya), Braga (Portekiz), Ajax (Hollanda) ve Twente (Twente)

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının tamamlanmasına birer maç daha var ancak bazı gruplarda liderler şimdiden belli oldu. İşte Beşiktaş ile eşleşmesi muhtemel grup liderleri:

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen (Almanya), Sporting Lizbon (Portekiz), CSKA Moskova (Rusya), Zenit (Rusya), Stuttgart (Almanya), Liverpool (İngiltere).

Gruplarında durumları kesinleşmeyen ama lider olarak Beşiktaş'ın muhtemel rakibi olma ihtimali bulunan takımlar ise şöyle:

A Grubu'ndan Manchester City (İngiltere) ya da Lech Poznan (Polonya)

D Grubu'ndan Villarreal (İspanya), PAOK (Yunanistan) ya da Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

E Grubu'ndan Dinamo Kiev (Ukrayna) ya da BATE Borisov (Beyaz Rusya)

I Grubu'ndan PSV Eindhoven (Hollanda) ya da Metalist Kharkiv (Ukrayna)

J Grubu'ndan Paris Saint Germain (Fransa), Sevilla (İspanya) ya da Borussia Dortmund (Almanya)

Beşiktaş ile beraber L Grubu'nda yer alan ve liderliği garantileyen Porto'nun ise siyah beyazlı temsilcimizle eşleşme ihtimali bulunmuyor.

17 Aralık'ta düzenlenecek kura çekiminde son 32 ve son 16'daki eşleşmeler art arda belirlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!