İşte Beşiktaş'ın Gökhan İnler için Leicester'a sunduğu teklif!

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaşın Gökhan İnler için Leicestera sunduğu teklif
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 10:11

Beşiktaş, Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City'e, "Gökhan İnler'i bedelsiz kiralayalım. Yıllık ücretinin 3'te ikisini biz verelim" teklifini iletti. Oyuncunun menajeri de Beşiktaş için Leicester ile masaya oturacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Gökhan İnler için Leicester City ile ikinci tur görüşmelerine başladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Londra'da bir araya geldiği Gökhan İnler, Beşiktaş forması giymeye hazır olduğunu iletirken, bu transfer için söz artık Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City'de...

Beşiktaş'ın ilk hedefi Gökhan İnler'i bedelsiz kiralamak. İngiliz kulübü Leicester City ile 2018'e kadar sözleşmesi olan ancak bu sezon 1'i kupa, ikisi lig olmak üzere 3 maçta kadroya bile alınmayan ve ikinci takıma gönderilen Gökhan İnler için Beşiktaş, oyuncunun 2.5 milyon civarında olan yıllık ücretinin 3'te ikisini ödeyerek transferi tamamlamak istiyor.

Beşiktaş böylece FFP kriterlerinden de uzaklaşmayacaklar. Ayrıca oyuncunun menajeri Elif Sözeri de İngiliz kulübünü ikna etmek için Londra'ya gitti.

Haberin Devamı

Gökhan İnler'in menajeri Elif Sözeri'nin Leicester City Menajeri Claudio Raineri'nin süre vermemesini de koz olarak kullanıp, Leicester yönetimini ikna etmeye çalışacağı belirtildi. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!