İşte benim Trabzon’um

Güncelleme Tarihi:

İşte benim Trabzon’um
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Başkan Yılmaz, ‘‘Takım böyle savaşsın, fark yesin önemli değil’’ ifadesini kullandı.

Savaşan Trabzonspor

Trabzonspor'un Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak 6 yıl sonra İstanbul'dan puan çıkarması Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ı keyiflendirdi. Yılmaz, ‘‘F.Bahçe maçında savaşıp kazanmıştık. Beşiktaş karşısında da sahada formasının hakkını veren futbolcular grubu gördük. Ben her zaman bu Trabzonspor'u istiyorum. Takım böyle savaşsın, isterse fark yesin’’ dedi.

Yeni transferler!

Başkan Yılmaz, Trabzonspor'un bir çok oyuncusunun Beşiktaş maçında yer almadığına da dikkat çekerek açıklamasını şöyle sürdürdü: ‘‘Yarım takımla böyle oynadık ve berabere kaldık. Bir de tam takım olsak, ne yapacağımızı varın siz düşünün. Özellikle K.Okan ve Macit'i beğendim. Altyapıdan geldiler ama ben bunlara iki süper transfer diyeceğim.’’

VUGRİNEÇ ÜZDÜ

BEŞİKTAŞ maçında sakatlanarak ikinci yarıda yerini Selahattin'e bırakan Davori Vugrineç'in aşil tendonunda yırtılma tesbit edildi. Kulüp Doktoru İhsan Alioğlu, Denizlispor maçına yetişmesinin zor olduğunu söyledi. Bu arada Trabzonspor'un 20 yaşındaki Ümit Milli futbolcusu Hüseyin Çimşir, kalça kemiğindeki rahatsızlık nedeniyle dün Ankara'da ameliyat oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!