İşte 5 yıl sonraki başkanın!

Güncelleme Tarihi:

İşte 5 yıl sonraki başkanın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 21:26

Beşinci kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödülünü kazanan Lionel Messi’yi başkanı Gencer ile tanıştıran Eto’o, “Bu başkanı iyi tanı. 5 yıl sonra transfer olacağın kulübün başkanı” dedi. Barcelonalı yıldız da Eto’o ile Gencer’i, İspanya’ya davet etti.

Haberin Devamı

iSViÇRE’nin Zürih kentinde önceki akşam verilen FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu (Ballon d’Or) ödül töreninin öne çıkan isimlerinden biri de Antalyasporlu Samul Eto’o’ydu. Yılın En İyi 11’i ödüllerini veren Eto’o ile birlikte törene katılan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, gecede yaşadıklarını önce sosyal medyada, ardından Hürriyet’le paylaştı.

‘SEN DÜNYAYI DOLAŞIYORSUN’

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Kaka, Paul Pogba, Clarence Seedorf, Marcelo ve Andres Iniesta ile tanışma fırsatı bulan Gültekin Gencer, bu ‘yıldızlı gece’yi şöyle anlattı:“Eto’o’nun müthiş bir saygınlığı olduğunu ödül töreninde bir kez daha gördüm. Messi, ödülü aldıktan sonra özel odasına Eto’o ile birlikte gittik. Messi, onu çok sevdiğini söyledi, hatta daha ileri giderek, ‘Senin de bu ödülü almanı isterdim. Ben İspanya’da oynarken, sen dünyayı dolaşıyorsun. Yaptıklarını hayranlıkla izliyorum’ dedi.” 

Haberin Devamı

SOSA İLE BATALLA’NIN DURUMUNU SORDU

“Konuşmanın devamında Eto’o beni Messi’ye tanıtırken ’Bu başkanı iyi tanı. 5 yıl sonra transfer olacağın takımın başkanı. Oynadığım şehir Antalya dünyanın turizm merkezi. Müthiş doğası var’ dedi. Messi, Eto’o ve beni İspanya’da bir maçına davet etti.
Kazandığı ödül ile fotoğraf çektirdik. Çok cana yakın ve samimi. Vatandaşları Batalla ve Sosa’yı sordu. Eto’o da Messi’yi Antalya’ya davet etti. Fırsat bulduğunda Arda ile geleceğini söyledi.”

ÜZGÜNÜM RONALDO BENiM ERKEĞiM DÜNYANIN 1 NUMARASI

FIFA Ballon d’Or 5. kez kazan Messi, dünya medyasında da manşetleri süsledi. Messi’nin eşi Antonella’nın Ronaldo’yla tokalaştığı anı manşetine taşıyan Times, “Üzgünüm Ronaldo, benim erkeğim dünyanın 1 numarası” başlığını atarak dikkatleri çekti. İşte diğer önemli manşetler:

Guardian: “5 yıldızlı Messi. Barça’nın yıldızı 5. ödülüyle rekor kırdı”

Independent: “Altın ayak! Messi 5. kez kazandığı Ballon d’Or’u Jimmy Nesbitt ile kutladı”

L’Equipe: “Me5si”

Mundo Deportivo: “Altın el”

AS: “Messi %41,3”.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!