İstanbul Valisi Şahin, Tekkeköy Standını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Valisi Şahin, Tekkeköy Standını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 17:41

İSTANBUL VALİSİ VASİF ŞAHİN TEKKEKÖY STANDINI ZİYARET EDEREK TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI HASAN TOGAR’DAN İLÇE HAKKINDA BİLGİLER ALDI.

İstanbul Valisi Vasif Şahin, Feshane’deki 8. Samsun Tanıtım Günleri’nde Tekkeköy standını ziyaret etti.
İstanbul Valisi Vasif Şahin, Tekkeköy standını ziyaret ederek Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Vali Şahin, Tekkeköy Belediyesi standının parayla bir şey satılmayan ve en hazırlıklı stant olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Togar, Vali Şahin’e Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy mağaralarının tablosunu hediye etti ve ilçenin tarihi hakkında bilgiler verdi. Ardından Vali Şahin’e yöresel kocakarı gerdanı ikram edildi.
Samsun Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane’de düzenlenen 8. Samsun Tanıtım Günler’inde Tekkeköy Belediyesi tarafından dini bayramlarda, özel günlerde, düğünlerde yapılan kocakarı gerdanı tanıtım günleri süresince katılımcılara ikram edildi. Stant özellikle lokum, helva, fındık, ev yapımı kocakarı gerdanı ve yöresel ikramları ile fuarın ilgi odağı olarak, tanıtım günlerine damgasını vurdu. Başkan Togar ile Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, fuarın son saatlerine kadar standa hemşehrileri ile hasret giderdi.
Başkan Togar, "Yapmış olduğumuz tanıtım faaliyetleri neticesinde ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek, tanıtmak için ne gerekirse onu yapacağız. Bu tanıtım günleri etkinliğinden çok şeyler çıkarttık. Standımıza ilgi çok yoğun olduğunu gördüm ve bir daha ki tanıtın fuarında standımızı daha büyük olarak hazırlayacağız. Her standımıza yöresel lezzetimiz kocakarı ikramımızı hazırlatıp katılımcılara ikram edeceğiz. Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy’ü ulusal ve uluslararası arenada tanıtarak turistleri ilçemize mıknatıs gibi çekeceğiz. Tekkeköy her alanda marka bir kent olacak" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!