İstanbul geceleri F1’le şenlendi

Geride bıraktığımız hafta sonuna İstanbul Park’ta yapılan F1 yarışları damgasını vurdu. F1 için gelen ünlü isimler, dünyaca zengin işadamları ve sosyetimizin tanınmış simaları, İstanbul’un ünlü eğlence mekanlarında düzenlenen partilere katıldı.

F1 partilerinin en büyüğü ve ilgi çekeni İstanbul’un dünyaca ünlü gece kulübü Reina’da yapıldı. Petrol Ofisi’nin organize ettiği ve Tarkan’ın sahneye çıktığı davete katılan elitlerimiz şıklık yarışı içindeydi. Tarkan, son albümünden şarkılarla kalabalığı coşturmayı bildi.

Scuderia Ferrari Takımı, sezonun 5. yarışından önce, Ferrari tutkunlarıyla buluştu. Beykoz’daki Çubuklu 29’da gerçekleştirilen, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın birçok ülkesinden Ferrari sahiplerinin de davet edildiği geceye katılanlar, Formula 1’de yarışan Ferrari pilotları Kimi Raikkonen ve Felipe Massa ile biraraya geldi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Tofaş Üst Yöneticisi Ali Pandır, Ferrari Spa Ticari Direktörü Dany Bahar ve FerMas Genel Müdürü Orhan Ülgür’ün de katıldığı buluşmada, Ferrari’nin ürünleri arasına eklediği yeni modeli F149 için kurulan uluslararası internet sitesinin de dünya lansmanı gerçekleştirildi. F1’i izlemek için İstanbul’a gelen Hintli dolar milyarderi Vijay Mallya ise Boğaz’a demirlediği 95 metrelik yatında verdiği davette ünlü isimleri buluşturdu. Amerikan Forbes dergisine göre 1,5 milyarlık servetiyle dünyanın 664’üncü zengini olan Mallya’nın partisine Massimo Cusimano, Hande Ataizi ve Tuvana Büyükçınar da katıldı.

Selim Hamamcıoğlu tarafından her yıl Kız Kulesi’nde düzenlenen Racing Fever partilerinin 4’üncüsü Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlendi. tanınmış isimlerin katıldığı partide F1 yarışları için İstanbul’a gelen pek çok yabancı isim ve Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayan tanınmış isimler de yer aldı.

Adana’da balo

Adana Hilton SA’da bu gece Uğur Antik tarafından Çukurova Kalkınma Enstitüsü Derneği yararına bir balo düzenleniyor. Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının özel bir gösteri sunacağı gecede düzenlenecek müzayedede ise değerli mücevherler, tablolar ve antikalar 1 YTL’den başlayacak fiyatlarla satışa sunulacak...

Aşk doludizgin

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök, bir yıldır kesintisiz yaşadığı aşkında mutluluğu yakalamış görünüyor. Ayça Hanım, Serhat Demiral’la geçtiğimiz gece katıldığı davette esprili kimliğiyle dikkat çekti. Ayça Dinçkök ve Serhat Demiral, dün de İstanbul Park’a giderek F1’i izledi.

Ateşiniz var mı

Açıldığı ilk günden bu yana İstanbul eğlence dünyasının nabzını tutan It’s a Joke’da bu gece, Ece Sükan’ın Davidoff için çektiği fotoğraflardan oluşan "Ateşiniz Var mı" adlı fotoğraf sergisinin açılışı yapılacak. Sergi, aralarında Çağla Şıkel, Tan Sağtürk, Hande Subaşı, Mirkelam, Ahu Yağtu, İlhem, Özge Ulusoy, Tolgahan Sayışman ve Ece Sükan’ın kendisinin de olduğu çılgın, dinamik, karizmatik ve farklı tarzdaki fotoğrafları ile uzun süre gündemde kalacak gibi...
Yazarın Tüm Yazıları