İstanbul Bodrum ve Çeşme’ye rakip oldu

Yazın gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte Başta Bodrum ve Çeşme başta olmak üzere tatilciler soluğu Bodrum, Antalya, Fethiye ve Kıbrıs’ta almaya başladı.

Haberin Devamı

Ancak İstanbul, hafta içi ve hafta sonu düzenlenen eğlenceli etkinliklerle her yaz gizli bir çekiş-me yaşayan Bodrum ve Çeşme’ye rakip oldu.

SuAda’da günübirlik tatil

İstanbul’un popüler gece kulüplerinden Reina’nın da sahibi olan Mehmet Koçarslan’ın SuAda Club adıyla işlettiği Galatasaray Adası, İstanbullulara günübirlik tatil yaşatıyor. Gün boyu Boğaz’ın ortasında deniz suyu dolu havuzda yüzüp güneşlenenler, akşamüstü başlayan partilerde stres atıyor.

Babası Deniz oğlu Orman

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün kızı Ayça Dinçkök, kendisinden yaşça küçük olan Deniz Somersan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Somersan ile Beyoğlu’nda dudak dudağa öpüşürken çekilmiş fotoğraflarıyla ilişkisi ortaya çıkan Ayça Dinçkök, evlenmeyi düşünmediğini söylediği sevgilisinden hamile kalmıştı. Can Sandıkçıoğlu-’ndan iki çocuğu olan Dinçkök, önceki gün Londra’da doğum yaptı. Erkek bebek sahibi olan Ayça Dinçkök ile Deniz Somersan çocuklarına Orman adını koymuş.

Ada’da yaz   

Mehmet Birgen’in sahibi olduğu Sedef Adası’nda, Mesut Yılmaz’ın çocukları Yavuz-Hasan Yılmaz’ın işlettiği Elio ve Aydın Samanlı ile Burak Gören’in bu yaz hizmete giren Club Ada Sedef’i, Ege ve Güney’in havasını Ada’ya taşıyor.

Haberin Devamı

New York’ta Türk Yürüyüşü

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen Türk Günü Yürüyüşü Balosu, Marriott Marquis Times Square Oteli’nde yapıldı. Baloya Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yanı sıra iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de katıldı. Baloya sponsor olan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Türk inşaat sektörüne yapmış olduğu katkılardan dolayı başarı plaketi alırken, sevgilisi Wilma Elles de ona eşlik etti.

 

 

 


 

 

 

 

 

Haberin Devamı

Sortie’de beach partiler

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Sortie, pazar günleri Beach Party’lere ev sahipliği yapmaya başladı. İlki geçen hafta sonu Özgür Aras’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Sortie Beach Party’e aralarında iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Saat 17.00’de başlayan parti, müzik eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Yazarın Tüm Yazıları