İstadiğim zaman Beşiktaş'ta görev alırım

Güncelleme Tarihi:

İstadiğim zaman Beşiktaşta görev alırım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 13:56

Beşiktaş Eski Menajeri Sinan Engin, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı olan kardeşi Kenan Engin'e destek vermek için geldiği Yalova'da, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Galatasaray'ın devre arasında yaptığı transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta yeniden başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören'i zor bir sürecin beklediğini belirten Engin, "Her şeyden önce Yıldırım Demirören'in, taraftarla arasını düzeltmesi gerekiyor. Bu da takımın başarısıyla doğru orantılıdır. Beşiktaş kazandıkça işler kendiliğinden yoluna girer. Her şeye karşın zor bir süreç kendisini bekliyor" dedi.

"Beşiktaş'tan teklif gelirse yeniden görev alır mısınız?" sorusuna ise, "Teklif almaya gerek yok. Ben istediğim zaman Beşiktaş'ta görev alırım. Zaten Beşiktaş'taki görevimi de kendim bırakmıştım. Şu an için Yıldırım Demirören'i dışarıdan destekliyorum" yanıtını veren Engin, Beşiktaş'ın ligdeki durumunu değerlendirirken de, "Şu an Türkcell Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. Çünkü tek kulvarda oynayacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY YANLIŞ TRANSFER YAPTI

Daha sonra Galatasaray'ın transfer politikasını eleştiren Sinan Engin, Sarı-Kırmızılı ekibin devre arasında yaptığı transferlerin yanlış ve yetersiz olduğunu ifade etti. Engin, "Yanlış transferler yaptılar. Onun için ligdeki şampiyonluk yarışının Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçeceğini düşünüyorum" dedi.

Ercan Saatçi'nin Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamaların her zaman hayatın içinde olduğunu da belirten Sinan Engin, şunları söyledi: "Böyle şeyler olur. Herkes, gizli gizli bir takım konuşmalar yapıyor. Tabi bunlar kameraya çekildiği zaman hoş olmuyor. Ama dediğim gibi bunlar normal hayatta olan şeylerdir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!