İsrailli yüzücülere özel koruma

Güncelleme Tarihi:

İsrailli yüzücülere özel koruma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 17:01

Antalya'da başlayan 5. Uluslararası Süleyman Erol Açık Deniz Yüzme Yarışması'nda, İsrail ve Güney Kıbrıs'tan gelen sporcular özel olarak korundu. Erkek ve kadın sporcuları yakın takibe alan İsrail ve Güney Kıbrıslı sivil koruma polislerine, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti.

Haberin Devamı

Konyaaltı 17 nolu plajda düzenlenen yarışlara, Almanya, Hollanda, İsrail, İspanya, Slovakya, İrlanda, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Türkiye'den 49 sporcu katıldı. 22 kadın ve 27 erkek sporcu, Konyaaltı sahili boyunca oluşturulan parkurda 5 bin metre yüzerek, başladıkları noktada yarışı bitirdi. Profesyonel sporcuların ardından halk yarışı kategorisinin de startı verildi. Halk yarışında mücadele eden ve aralarında engelli sporcuların da bulunduğu 120 kişi ise 1200 metrelik parkurda mücadele etti.

KADINLARDA İSPANYA, ERKEKLERDE İRLANDA ŞAMPİYON

5 bin metrelik yarışlar sonunda kadınlar kategorisinde İspanya'dan Erika Vıllaecıja birinci olurken, aynı ülkeden Marta Recıo ikinci, Almanya'dan Annika Wunram üçüncü oldu. Erkeklerde ise İrlanda'dan Chris Bryan birinci, İsrail'den Yuval Safra ikinci, İspanya'dan Jose Hervas ise üçüncülük elde etti.

Haberin Devamı

İsrail ve Güney Kıbrıs'tan gelen sporcuların, özel olarak korundukları gözlendi. Erkek ve kadın sporcuları yakın takibe alan İsrail ve Güney Kıbrıslı sivil koruma polislerine, Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti. Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, özel korumalarla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Bu her uluslararası yarışmada uygulanan bir prosedür" demekle yetindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!