İspartalı panzer

Güncelleme Tarihi:

İspartalı panzer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yıllarca Almanya Ümit Milli Takımı'nın formasını giyen ve Vogts döneminde yıldızı parlayan genç futbolcu, artık A Milli takımın formasını giyecek. Ispartalı Mustafa, Mehmet Scholl'den sonra Alman takımında yer alacak ikinci Türk olacak.

Joker futbolcu

Adam olacak çocuk her halinden belli olur derler. Üç yıl önce geldiği Fenerbahçe'de kale hariç her mevkiide oynadı. Her zaman bir joker olarak kullanıldı. Kimi gün geldi Hagi'yi marke etti. Kimi gün geldi sol açık oynadı. Bazen sağbek, bazen sol bek, bazen stoper, bazen de libero olarak oynadı.

Vazgeçilmez isim

Mustafa Doğan her dönemde teknik direktörlerin vazgeçilmez oyuncusu oldu. Lazaroni ‘‘O tam bir asker’’ diyordu. Veselinoviç hayranıydı, Bariç'in süperiydi. Şimdi de Löw'ün askeri oldu. Sonunda çalıştı, didindi ve Almanya A Milli Takımı'na da çağrıldı. Mustafa Doğan muradına erdi.

Isparta doğumlu

Şimdi hedefi Mehmet Scholl'dan sonra Almanya A Milli Takımı'nda oynayan ikinci Türk olmak. Hem de doğma büyüme Türk olarak. Anası da, babası da Türk. Isparta'da doğdu, Almanya'da büyüdü. Bizden önce keşfettiler. Çift pasaportu var. Ve artık Dünya yıldızları arasında.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!