Isparta'da bayram tedbirleri alındı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada bayram tedbirleri alındı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 12:22

Isparta'da bayram tedbirleri alındı

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda kent genelinde hizmetlerin aksamaması, vatandaşların sorun yaşamaması için bir dizi önlem aldı.

Isparta Belediyesi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla, bayram öncesi ve sonrası için bir dizi önlem aldı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir ortamda bayramı geçirebilmeleri açısından belediye olarak 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Halkın bayram alışverişlerini yapabilmesi için pazar günü kurulan Karaağaç Pazarı'nın bir gün önce kurulacağını belirten Başkan Günaydın, mezarlık ziyareti için Kavaklı Camii önünden ücretsiz servis araçlarının hizmet vereceğini kaydetti.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ilk günü halkın ulaşımını sağlayan halk otobüslerinin de ücretsiz hizmet vereceğine değinen Başkan Günaydın, "Otobüs seferleri 08.30'da, ikinci günü 08.00'da ve üçüncü günü ise saat 07.00'da başlayacak. Son sefer ise yine 23.30 olacak" dedi.

NÖBETÇİ FIRINLAR

Ramazan Bayramı boyunca nöbetçi fırınların da hizmet vereceğini kaydeden Başkan Yusuf Ziya Günaydın,

Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü 24 saat esasına göre çalışmalarını kesintisiz sürdürecek. Vatandaşların istek, şikâyet ve taleplerini acil telefon hatlarından bize bildirebilecek" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!