Isparta mercek altında

Güncelleme Tarihi:

Isparta mercek altında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Birinci lig külüpleri genç yıldızları takip ediyor

Pembe yeşilli futbolcuların deplasmanda Bucaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmayı, Alper'e talip olan Bursaspor ve Gençlerbirliği'nin teknik adamları da izledi.

NOT TUTTULAR

İkinci Lig'deki ilk sezonunda fırtına gibi esen Ispartaspor'un futbolcularını Birinci Lig kulüpleri merceği altında tutuyor. Bursaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ile G.Birliği Teknik Direktörü Samet Aybaba, pazar günü İzmir'de oynanan Bucaspor-Ispartaspor maçını izledi. Biyediç ve Aybaba, sahadan 1-0 galip ayrılan Ispartasporlu futbolcuları 90 dakika büyük bir dikkatle izleyip notlar tuttular. Bursa ve G.Birliği, bir süre önce Alper'e talip olmuştu

BAYRAM 6 YAPTI

Buca galibiyeti ile puanını 30'a çıkaran Ispartaspor, bütün dikkatini bu hafta sahasında lider Göztepe ile oynayacağı derbi maça çevirdi. Pembe yeşilliler, hazırlıklarına bugün başlıyor. Buca'da takımını galibiyete taşıyan Bayram ise gol sayısını 6'ya çıkardı. Tarık Söyleyici ve öğrencilerine övgüler yağdıran Başkan Atakan Yazgan, ‘‘Ispartalı, ekibimize tarihinin en parlak dönemini yaşatan Tarık Hoca ve öğrencileri ile ne kadar gurur duysa azdır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!