İspanya Ligi, Gani Müjde’yi yerinden etti

İngiltere ve Almanya ligi maçlarını izlediğimiz NTV son olarak İspanya ligi maçlarının da yayın hakkını aldı.

Bugüne kadar TRT ekranlarında izlediğimiz İspanya ligi, sezon başından bu yana yüksek fiyatı nedeniyle alıcı bulamıyordu.

Nihat Kahveci’nin tekrar yıldızının parlamasyla yeniden gündeme gelen La Liga maçlarını bu haftadan itibaren NTV’de izlemeye başlayacağız.

İlk maç cumartesi akşamı 21.00’de Zaragoza-Barcelona arasında.

Böylece NTV’de İngiltere, Almanya, İspanya; TV8’de İtalya ligi maçlarıyla eksiğimiz kalmadı.

NTV’de bu kadar maç olunca programları yerleştirmek de problem...

İspanya Ligi’nden ‘ilk golü yiyen’ ise Gani Müjde oldu. Başından beri cumartesi akşamları izlemeye alıştığımız Gündem Dışı XL bu haftadan itibaren cuma akşamları 22.05’de ekrana gelmeye başlıyor.

Gani Müjde’nin ilk cuma konukları Cenk Eren ve Nükhet Duru.

Gündem Dışı XL önce cuma 21.00’e alınmıştı, Kanat Atkaya ve Can Kozanoğlu’nun yeni programı Arka Pencere ise 23.30’daydı.

Ancak son anda değişiklikle Arka Pencere 20.30’da kaldı, XL ise 22.05’e kaydırıldı.

Herhalde buna en çok sevinen Gani Müjde’nin eşi Belma Canciğer olmuştur. Çünkü XL, 20.30’da yayınlansa Belma Canciğer’in de rol aldığı Gani Müjde’nin dizisi Hayat Bilgisi’yle (Show TV, 20.00) çakışacaktı.

NTV, XL’ı geç saate alarak Belma Canciğer’i de bu sıkıntıdan kurtardı. Artık Canciğer önce Hayat Bilgisi’ni, ardından eşi Gani Müjde’nin programını rahatça izleyecektir.

100 binlik dergi

TV8 kendine prototip olarak seçtiği CNBC-e’nin yolunda ilerliyor. ‘Yerli CNBC-e’ olma konusunda iddialı gözüken TV8 son olarak 100 bin tirajlı, CNBC-e dergisinin benzeri bir dergi piyasaya çıkardı.

Şubat ayında ilk sayısı piyasaya çıkan dergi ücretsiz dağıtılacak. İlk sayıda TV8 programlarının tanıtıldığı dergide önümüzdeki aylarda farklı konular yer alacağını da öğrendik.

The O.C’deki parti kaçmaz

CNBC-e’nin bu sezon Nip Tuck’la birlikte en çok ses getiren dizisi olan The O.C., Kaliforniya’nın zengin muhiti Orange County’deki gençlerin hikayesini anlatmaya devam ediyor.

Bu akşam 22’inci bölümü yayınlanacak dizinin sürprizi ise Paris Hilton. Seks videoları ve sansasyonlarıyla 2004 yılında internetin en çok aranan ismi olan Paris Hilton, dizinin bu bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor.

Bu bölümde kadro, Los Angeles’a bir aktörün doğum günü partisine gidiyor. Marissa ve Summer, yanlarına Ryan ve Seth’i de alarak partiye katılıyor.

Kimler yok ki partide?

Hollywood’un genç simaları Amanda Righetti, Alan Dale, Al Sapienza, Colin Hanks... Ve tabii ki Paris Hilton!..

Partideki seksi sarışın Kate’i oynuyor Paris Hilton, yani kendisini...

Seth partide Paris Hilton’a yakın ilgi gösterince de, partiye birlikte gittiği Summer kıskançlık krizlerine giriyor.

Paris Hilton, geçtiğimiz ay da CNBC-e’de yayınlanan bir diğer dizi Las Vegas’a konuk oyuncu olarak katılmış ve zengin bir adamın karısını canlandırmıştı.

Bu gidişle oyunculuğu sevip başrol oynadığı bir dizi kapar mı acaba?

Böyle bir diziye senaryo falan gerekmez, sırf kendi maceralarını yayınlasa reyting rekorları kırar zaten. (CNBC-e 21.00)

İki hafta sonra döndüler!

Beyaz Show ve Zaga’sız hafta sonu gecelerinin renksiz geçtiğini daha önce yazmıştım. Neyse ki iki haftalık aradan sonra ikisi de ekrana dönüyor.

Kanal D’nin yayınladığı film kuşağı nedeniyle iki haftalık zorunlu izne çıkan Beyazıt Öztürk ve Okan Bayülgen yine canlı yayında olacaklar.

Zaga’ya yarın akşam Tuğba Ekinci, Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Melih Ekener, Seçkin Piriler’den oluşan Hababam Sınıfı kadrosu katılıyor.

Beyaz ise bu akşam Yılmaz Erdoğan, Ziynet Sali ve Ebru Akel’le sevenlerine merhaba diyor.

(Kanal D, 23.50)

Tüm günde Kanal D birinci

Dün ocak ayı tüm izleyici kategorisinde, kanalların ‘prime time izlenme paylarını’ açıklamıştım. Bugün de sırada AB grubu rakamları var.

Ocakta AB grubu tüm günde Kanal D birinci oldu. Sezon başında, ‘Bu yıl en çok hangi kanal izlenir’ diye soranlara söylemiştim.

‘atv’nin üçüncülüğü kesin, birincilik Kanal D ile Show TV arasında gidip gelir’ demiştim. Öyle de oluyor.

İşte rakamlar

Kanal D 16.6

Show TV 16.1

atv 14.0

Star 9.5

TRT1 6.4

Biliyor musunuz?

Ferhan Şensoy, Küçük Sahne’yi verdi

Ferhan Şensoy’un gözü gibi baktığı Küçük Sahne’de, kendi tiyatrosu Ortaoyuncular dışında ilk kez başka bir tiyatro grubunun oyun oynamasına izin verdiğini... Bu izni alan Uğur Uludağ yönetimindeki ESEK grubunun, Tanrım Beni Baştan Yarat adlı oyunu Küçük Sahne’de sahnelemeye başlayacağını... Ferhan Şensoy’un bu kararı almasının tiyatro çevrelerinde ‘tarihi bir olay’ olarak değerlendirildiğini...

TV bombaları

İbo’ca rica

Yemek tazeyken yenir, soğuyunca hiç tadı olmaz...

İbrahim Tatlıses (Star yönetiminden, programını tekrar etmemesini canlı yayında rica ediyor)

Tarihi tanışma

İsminiz ne Caner’in annesi teyze?

Gülben Ergen (Gülbence’de Caner’in annesiyle telefonda konuşuyor)
Yazarın Tüm Yazıları